باسلام اینجانب علی ظاهری عبده وند مدیر عامل موسسه آوای نیک سعادت ومدیر این سایت میباشم.موسسه ما در راستای دفاع از حقوق شهروندی در سطح شهرستان اهواز مشغول به فعالیت هستیم و دست یکایک شما عزیزان را برای در کنار ما بودن میفشاریم ،برای آموزش حقوق شهروندی به لینک تلگرام ما بپیوندید که دررپایین صفحه آمده وبرای پیوستن به ما نام ونام خانوادگی خود را به شماره واتس آپ زیر ارسال کنید 09306870300

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

بازدید از خانه سالمندان


دیدارموسسه آوای نیک سعادت در راستای فعالیتهای اجتماعی خود بازذیداز خانه سالمندان را برای پایان سال 95 در دستور کار خود قرار داد.

در تاریخ پنجشنبه 26 اسفند 1395 اعضای موسسه باهماهنگی قبلی با مسئولان خانه سالمندان واقع در خیابان 22بهمن ساعاتی را در کنار این عزیزان سپری کردند .وهدایایی تقدیم این عزیزان کردند.

 

بازدید از خانه سالمندان
انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۵

مقدماتی جام جهانی 2018؛ فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد


 

تهران - ایرنا - فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با قطر و چین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 از سوی «کارلوس کی روش» اعلام شد.

 

به گزارش ایرنا، سرمربی تیم ملی فوتبال اسامی 23 بازیکن دعوت شده برای دیدار برابر قطر و چین در ادامه مرحله مقدماتی جام جهانی در گروه یک منطقه آسیا را اعلام کرد.
علیرضا بیرانوند، محمد رشید مظاهری، محمدرضا اخباری، وریا غفوری، رامین رضائیان، پژمان منتظری، مرتضی پورعلی گنجی، سیدجلال حسینی، عزت الله پورقاز، محمد انصاری، میلاد محمدی، امید ابراهیمی، احسان حاج صفی، سعید عزت الهی، علی کریمی، مسعود شجاعی، وحید امیری، علیرضا جهانبخش، مهدی طارمی، رضا قوچان نژاد، کریم انصاری فرد، ساسان انصاری و سردار آزمون دعوت شدگان به تیم ملی ایران هستند.
تیم ملی کشورمان که امروز در دیداری تدارکاتی با یک گل مغلوب عراق شد، ساعت 11 صبح فردا (یکشنبه) راهی دوحه می شود.
تیم ملی فوتبال ایران در ادامه مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 روز سوم فروردین ماه میهمان قطر است و سپس هشتم فروردین در ورزشگاه آزادی از چین پذیرایی می کند.
ملی پوشان کشورمان از پنج بازی گذشته با کسب 11 امتیاز در صدر جدول رده بندی گروه نخست مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا قرار دارند. کره جنوبی با 10، ازبکستان با 9، سوریه با 5، قطر با 4 و چین با 2 امتیاز در رتبه های بعدی ایستاده اند.
برای آگاهی از آخرین اخبار ورزش ایران و جهان با کانال ورزشی ایرنا در تلگرام irnavarzesh@ همراه شوید.
ورزشی**3783**1379
خبرنگار: امیر میرزاییان، انتشار دهنده: هادی افتخاری

مقدماتی جام جهانی 2018؛ فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۵

با مشارکت کره جنوبی و ترکیه صورت می گیرد؛ ساخت بزرگترین مجموعه نیروگاهی برق خاورمیانه در ایران


 

پکن - ایرنا - کره جنوبی و ترکیه برای اجرای طرح ساخت نیروگاه های برق در ایران که از آن به عنوان بزرگترین مجموعه خصوصی نیروگاهی برق در خاورمیانه نام برده می شود، به توافق رسیدند.

 

به گزارش ایرنا، این خبر روز شنبه توسط خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی منتشر شد و این رسانه اعلام کرد که این توافقنامه میان شرکت مهندسی و سازندگی «اس کی» کره جنوبی و شرکت «یونیت اس آ» ترکیه امضا شده که بر اساس آن پنج نیروگاه گازی جهت تولید برق در ایران احداث و عملیاتی خواهد شد.
گزارش همچنین ارزش توافقی که میان دو شرکت مزبور امضا شده را چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار برآورد کرده است.
شرکت «اس کی» کره جنوبی نیز در گزارشی اعلام کرد که ۳۰ درصد سهام شرکت «یونیت اس آ» ترکیه را که در این طرح با شرکت کره ای همکاری دارد، ‌خریداری کرده است.
همچنین اعلام شده که با اجرای طرح مزبور، میزان تولید برق این نیروگاه ها برای ایران به پنج هزار مگاوات خواهد رسید که با ساخت آنها، ایران صاحب بزرگترین مجموعه خصوصی نیروگاهی برق در خاورمیانه خواهد شد.
یونهاپ می نویسد که از زمان اجرای برجام و لغو تحریم های ایران یکی از اصلی ترین شرکت های سرمایه گذار در کشورمان شرکت مهندسی «اس کی» بوده و این شرکت خود را متعهد به گسترش همکاری و سرمایه گذاری با تهران می داند.
کره جنوبی از جمله کشورهایی است که برای توسعه روابط با ایران همواره تلاش زیادی داشته و می کوشد تا شرکت های خود را با طرح های زیربنایی ایران مرتبط سازد.
بسیاری از کارشناسان اقتصادی و صاحبان شرکت های بزرگ کره جنوبی اعتقاد دارند، بهره گیری از فرصت های جدید ایجاد شده نه تنها زمینه های همکاری در حوزه های مختلف اقتصادی را فراهم می سازد، بلکه افقی روشن را پیش روی همه کشورها در بازتعریف همکاریهای جدید با ایران می گشاید.
این کشور حتی آشکار اعلام کرده است که قصد ندارد در حال حاضر و حتی بعد از توافق حاصل شده در پرونده هسته ای ایران، عقب تر از دیگر رقبا باشد و بازار کشورمان را از دست بدهد.
آساق**1597*انتشاردهنده:فرهاد راستی

 

با مشارکت کره جنوبی و ترکیه صورت می گیرد؛ ساخت بزرگترین مجموعه نیروگاهی برق خاورمیانه در ایران
انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۵

سید حسن نصرالله:کشورهایی که علیه سوریه توطئه کردند، شکست خوردند


 

بیروت-ایرنا- دبیر کل حزب الله لبنان با انتقاد از حمایت برخی کشورهای غربی و عربی از تروریست ها در سوریه گفت: پس از گذشت 6 سال از جنگ علیه سوریه، کشورهایی که دست به توطئه علیه این کشور زدند، شکست خوردند.

 

به گزارش ایرنا، نصرالله امروز (شنبه) در سخنرانی خود که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) ایراد شد به چهار تحول مهم در منطقه و لبنان پرداخت. کنارگذاشته شدن گزارش اخیر سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی، وضعیت مالیات ها در لبنان، قانون انتخابات این کشور و تحولات سوریه موضوعات مورد اشاره در سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان بود.

**انتقاد از وابسته بودن سازمان ملل به آمریکا و رژیم صهیونیستی
سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به کنارگذاشته شدن گزارش اخیر سازمان ملل که در آن رژیم صهیونیستی به رفتارهای نژادپرستانه محکوم شده بود، این نهاد را ناتوان و در خدمت آمریکا و اسرائیل دانست.
وی افزود: چند روز پیش نهاد کمیته اقتصادی و اجتماعی غرب آسیا در سازمان ملل متحد«اسکوا» گزارشی را آماده کرد که در آن اسرائیل متهم به نژادپرستی در فلسطین شده بود. پس از این اقدام، آمریکا و اسرائیل به سازمان ملل فشار آوردند تا این گزارش کنار گذاشته شود.
دبیرکل حزب الله لبنان یادآور شد: سازمان ملل در برابر تهدیدات آمریکا در قطع کمک های مالی به این سازمان کوتاه آمد و این مساله جدیدی نیست. این اتفاق چندی پیش درباره عربستان سعودی نیز رخ داد.
نصرالله در عین حال از «ریما خلف» دبیر اجرایی کمیته اقتصادی و اجتماعی غرب آسیا در سازمان ملل متحد (اسکوا) که در اعتراض به فشارها به این نهاد از سمتش استعفاکرد، تشکر و اقدام او را انسانی توصیف کرد.

**از فقرا مالیات نگیرید
دومین موضوعی که سیدحسن نصرالله در سخنرانی امروزش به آن پرداخت، موضوع وضع مالیات های جدید در لبنان بود که طی روزهای اخیر به موضوع بحث برانگیز در این کشور تبدیل شده است. این موضوع در ذیل قانون موسوم به حقوق و مزایا در پارلمان لبنان در حال بررسی است.
نصرالله ضمن ابراز مخالفت خود با افزایش دریافت مالیات از فقیران و کم درآمدها تاکید کرد که همچون همه کشورها باید بیشتر مالیات ها از ثروتمندان و صاحبان املاک و موسسات بزرگ گرفته شود.
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: یک روش پیشنهادی این است که مالیات جدیدی از فقرا گرفته نشود اما برخی با این پیشنهاد مخالف هستند. روش های جایگزین زیادی برای تامین بودجه دولت وجود دارد اما این مساله نیاز به تصمیم گیری شجاعانه دارد.
وی خطاب به موافقان افزایش مالیات بر فقرا تصریح کرد: یک روز با فقرای لبنان زندگی کنید و بعد تصمیم جسورانه ای در مقابل کسانی که مال و طلا و جواهرشان از مردم عادی است بگیرید.

**تاکید بر ضرورت تصویب هرچه زودتر قانون انتخابات
سومین موضوع سخنرانی سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، درباره قانون انتخابات در این کشور بود. در حالی که تا برگزاری انتخابات پارلمانی لبنان تنها حدود دو ماه زمان باقی است اما گروه های سیاسی در این کشور هنوز نتوانستند بر سر قانون انتخابات به اجماع برسند.
سیدحسن نصرالله در سخنرانی امروز خود با اشاره به کمبود زمان برای تصویب قانون انتخاباتی جدید از همه خواست تا روز و شب تلاش کنند تا هرچه زودتر این مساله به نتیجه برسد چرا که سرنوشت لبنان و آینده نظام و دولت این کشور به این موضوع گره خورده است.
وی افزود: ما پیشنهاد نمی کنیم که قانون انتخابات بر اساس روش و خواست ما یا همپیمانان ما باشد بلکه پیشنهاد ما وضع قانونی است که برای همه عادلانه باشد. عدالت تنها در صورتی برقرار می شود که قانون آتی بر اساس نسبیت باشد.
نصرالله تاکید کرد که همه طرف ها باید به وزن و موقعیت طبیعی و واقعی خود رجوع کنند و این همان چیزی است که عدالت و انصاف می گوید.

**شکست توطئه علیه دولت سوریه
چهارمین موضوعی که در سخنرانی نصرالله به آن اشاره شد، تحولات سوریه بود.
وی گفت: پس از گذشت 6 سال از جنگ علیه سوریه، کشورهایی که دست به توطئه علیه این کشور زدند، شکست خوردند. پروژه تسلط بر سوریه شکست خورد و این کشور در انتظار پیروزی های بزرگ است و جبهه النصره و گروه های تکفیری دچار زوال شده اند.
نصرالله با انتقاد از حمایت برخی کشورهای عربی از تروریست ها در سوریه گفت: همه پول هایی که از کشورهای عربی خرج جنگ در سوریه شد می توانست فقر و بی سوادی در این کشورها را از بین ببرد و برای اهالی غزه خانه ساخته شود و موقعیت ساکنان بیت المقدس تثبیت شود و فقر در سومالی و یمن از بین برود.
دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به حمایت های مالی و تسلیحاتی کشورهای مختلف از تروریست ها در سوریه تصریح کرد: آنها تروریست هایی را که خود در لیست تروریسم قرار داده بودند به سوریه بردند و به آنها پول دادند و مرزهای سوریه را برای ورودشان باز کردند. همان کسانی که خود اعتراف کردند که داعش را بوجود آورند.
وی افزود: من از 6 سال پیش گفته ام که آنها القاعده را به سوریه می برند و در آنجا تجمیعشان می کنند و بعد از آنکه از آنها استفاده کردند، حذفشان می کنند.
نصرالله درباره سرنوشت گروه های تکفیری گفت: داعش در موصل به پایان راه رسیده و هیچ آینده نظامی و سیاسی ندارد. جبهه النصره نیز سرنوشت داعش در انتظارش است.
وی خطاب به گروه های مسلح در سوریه گفت: درگیری شما با یکدیگر جز کشتار و افزایش تلفات هیچ فایده ای نخواهد داشت و آمریکا و اسرائیل از این مساله بهره برداری خواهند کرد. شما در 6 سال اخیر در جبهه اسلام نجنگیدید و در جبهه آمریکا و اسرائیل بودید. الان جبهه نفاق را ترک کنید و به جبهه اسلام بیایید.
نصرالله تاکید کرد که محور مقاومت در لبنان و سوریه و عراق هرگز شکست نخواهند خورد و در نهایت پیروز خواهند شد.
سیدحسن نصرالله در ابتدای سخنرانی خود با تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) به ذکر فضایل ایشان پرداخت.
نصرالله سخنان خود را از طریق ویدیو کنفرانس و برای مهمانان زن شرکت کننده در جشن میلاد حضرت زهرا (ع) ایراد و شبکه تلویزیونی «المنار» هم آن را به صورت زنده پخش کرد.
این مراسم به صورت همزمان در حومه جنوبی بیروت (مجتمع سیدالشهداء)، بعلبک (حسینیه امام خمینی)، نبطیه(حسینیه شهر نبطیه) و صور(حسینیه حناویه) برگزار شد.
خاورم**2054
انتشاردهنده:محمد خواجوئی

سید حسن نصرالله:کشورهایی که علیه سوریه توطئه کردند، شکست خوردند
انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۵

همیشه می‌گفت ‌" از قافله شهدا جامانده‌ام"


 

فرزند شهید مدافع حرم، مرتضی ترابی کمال با بیان "وجود پدرم سرشار از عشق به شهادت و ارادت به حضرت زینب(س) بود" گفت: مهم‌ترین دغدغه ایشان کمک به دیگران و نسبت به دفاع از حریم اهل بیت(ع) بسیار حساس بود.

95/03/24

از ابتدای خلقت تا کنون مهری وجود دارد که در بین آدمیان جنسش، فهمش و وسعتش با همه محبت‌های عالم فرق داشته و اصلاً دنیایی است رنگارنگ که تا خداوند مصلحت نداند به کسی توفیق تجربه کردنش را عنایت نمی‌کند. قصه محبت دخترها به پدرهایشان ماجرایی است که برای دخترها از همان بدو تولد شروع شده و خاطرات روح‌بخشش تا زمان مرگشان ادامه دارد، اتفاقی که چند مدتی است نوع تجربه کردنش برای برخی از دختران سرزمین ما تفاوت کرده و حالا با شهادت پدر مدافع حرمشان، رنگ دلتنگی به خود گرفته است، دخترانی مانند فاطمه ترابی کمال فرزند شهید مرتضی ترابی کمال که چندی است در نبود پدر شهیدش رخت نوعروسی به تن کرده و پای سفره عقد نشست. این گفت‌وگو روایت پدر شهید مدافع حرمی است از نگاه دختر همیشه منتظرش.

در جامعه ما دخترها به بابایی‌بودن شهره هستند، این وضعیت در رابطه شما و پدرتان هم وجود داشت؟

بله، خوب، من فرزند آخر خانواده هستم به همین دلیل رابطه بسیار خوبی هم با پدرم داشتم ایشان هم به من لطف داشتند و چون هم‌نام حضرت زهرا(س) بودم بیش از بقیه به من احترام می‌گزاردند، محبت بین ما دوطرفه بود و برای هم احترام خاصی قائل بودیم. ایشان خصلت‌های خوب بسیاری داشتند؛ به خواندن نماز در اول وقت توجه داشتند، به فقرا و نیازمندان هم در حد توان کمک می‌کرد، ولایت‌پذیر و مطیع سرسخت ولایت بود، از طرفی پدرم اهل خدمت کردن به دیگران بود و علی‌وار زندگی می‌کرد، کم‌خوراک بود و اصلاً به مادیات دنیا اهمیت نمی‌داد، همیشه از مشکلات ما سؤال می‌کرد و احترام گزاردن به دیگران هم جزو اولویت‌های ایشان بود.

رفتار شهید ترابی در منزل چگونه بود؟ آیا با شما درباره شهادتشان حرفی زده بودند؟

برای فرزندان دخترشان احترام خاصی قائل بودند، در کارهای خانه هم به ما کمک می‌کردند یعنی ما از همان کودکی تا زمان شهادتشان شاهد محبت‌ها و خدمات ایشان به خانواده بودیم، پدرم همسر و فرزندانشان را خیلی دوست داشتند و اگر برای کسی مشکلی پیش می‌آمد سریع آن را حل می‌کردند.

از زمانی که خودم را شناختم پدر همیشه از عشق به شهادت صحبت می‌کرد. ایشان از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس بود و سی سال هم در سپاه خدمت کردند به همین دلیل همیشه می‌گفت که" از قافله شهدا جا مانده‌ام. چه دسته‌گل‌هایی را از دست داده‌ایم". و ما همیشه می‌گفتیم "پدر، جنگ دیگر تمام شده" ولی ایشان در عشقی که به شهادت داشت مصمم بود.

با این ویژگی‌هایی که درباره پدرتان گفتید ایشان فرد دغدغه‌مندی بودند، درباره فعالیت‌های ایشان بگویید.

بله، واقعاً در طول این سالها مهم‌ترین دغدغه ایشان کمک به دیگران بود،کوچکترین کارش این بود که در کوچه و خیابان اگر میخی روی زمین می‌دید آن را برداشته کنار می‌گذاشت، می‌گفت خدای نکرده در پای کسی می‌رود یا اینکه ماشین کسی پنجر می‌شود، در فضای کاری هم همین‌گونه بود، بعد از بازنشستگی فرماندهی گردان بیت المقدس شهرستان بهار را پذیرفتند، کلاس‌های آموزشی را برگزار می‌کردند، البته اهل پیاده‌روی و شنا هم بودند.

چه شد که تصمیم گرفتند عازم سوریه شوند؟

از وقتی فهمید که از ایران هم برای حضور مستشاری در جبهه سوریه نیرو اعزام می‌شود دیگر دل توی دلش نبود و علی‌رغم همه علاقه‌ای که به ما داشت اما عشق به شهادت و جهاد یک لحظه از سرش بیرون نمی‌رفت، ارادت خاصی هم به حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) داشت و نسبت به دفاع از حریم اهل بیت(ع) بسیار حساس بودند، این بود که شب و روز نداشت و از خدا می‌خواست هرچه زودتر راهی جبهه مقاومت شود.

با این اوصاف شما از رفتن پدر مطلع بوده و خودتان را آماده هر اتفاقی کرده بودید؟

نه اصلاً، از مدت‌ها پیش اسمش را برای اعزام نوشته بود اما به ما چیزی نگفته بود، هربار که تلویزیون از درگیری‌های سوریه گزارشی پخش می‌کرد می‌گفت "کاش من هم آنجا بودم، ان‌شاءالله خدا قسمت و روزی من هم بکند" ما هم ابتدا ساده از کنارش می‌گذشتیم ولی به‌مرور زمان جدیت این قضیه را فهمیدیم و از آنجا که پدرم فردی بسیار شجاع و نترس بود می‌دانستیم که حتماً خواسته خودش را عملی می‌کند.

درباره آخرین لحظات حضورشان در خانواده و تماس‌هایشان بگویید؟

پدرم برای رفتن به سوریه آن‌قدر ذوق و شوق داشت که وقتی به او گفتند "احتمال دارد که اعزام شوی" از دو ماه قبل ساکش را بسته بود و برای رفتن لحظه شماری می‌کرد تا اینکه عصر روز 28 آذرماه سال 94 به او اعلام شد که "فردا اعزام می‌شوی"، چشمانش چنان برقی زد که انگار دنیا را به او داده بودند، شب آخر با هم عکس گرفتیم اما پدرم چون ما را دوست داشت زیاد کنار ما نماند که مبادا وابستگی‌اش مانع رفتن بشود، ساعت پنج صبح روز 29 آذر ماه 94 ایشان از خانه خارج شد و دیگر هم بازنگشت. در سوریه هم فرمانده تیپ فاطمیون بودند و با وجود حجم کارهایشان به ما زنگ می‌زدند و احوالمان را جویا می‎شدند یعنی روزی نبود که ایشان به ما زنگ نزنند، حتی در هنگام نبرد هم با ما تماس می‎گرفت و طلب حلالیت می‎کرد.

چگونه از شهادت ایشان مطلع شدید؟

دو روز بود که پدرم تماس نگرفته بودند، البته خودش گفته بود که نبرد سختی در پیش است و ممکن است دو سه روزی تماس نگیرد؛ روز پنجشنبه پانزدهم بهمن از گلزار شهدای همدان به خانه خواهرم رفته بودیم که گوشی من زنگ خورد، دخترعمویم و بعد هم همسایه‌هایمان بودند که می‌گفتند "چرا در خانه نیستید؟" و آنها از شهادت پدرم باخبر بودند اما نمی‌توانستند به ما چیزی بگویند تا اینکه دخترعمویم این خبر را به دامادمان داد و ما دیگر دنیا روی سرمان ویران شد.

روزهای بعد از شهادت پدرتان را چگونه سپری می‌کنید؟

بسیار سخت و دردناک، دیگر دنیا برای ما رنگ و بوی سابق را ندارد و به‌نوعی لذت‌های دنیا برای ما بی‌معنا شده و تنها چیزی که این روزها ما را تسلی می‌دهد این است که پدرم برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) به شهادت رسیده است.

شهادت ایشان در خانواده، فامیل و دوستانشان چه تأثیری داشته است؟

شهادت پدرم شوک بزرگی برای خانواده بود به‌گونه‌ای که علی‌رغم گذشت 5 ماه از شهادت ایشان باز هم باورمان نشده است، در بین اعضای فامیل و دوستان هم این فضا حاکم است و شهادتشان خیلی‌ها را متحول کرد و باعث شد رفتارشان را اصلاح کنند.

منبع : تسنیم

همیشه می‌گفت ‌" از قافله شهدا جامانده‌ام"
انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۵

شهادت حضرت زهرا (س)


حضرت زهرا(س) کوثر یکتای نبی تهران- ایرنا- شیعیان داغدار شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) هستند ؛ ایشان که در محبت و وفا الگویی ارزشمند از بانوی مسلمان را ترسیم کرد و با دفاع از حریم ولایت و ترویج آموزه‏های دینی در مسیر اثبات حقانیت دین مبین اسلام گام برداشت و در جهت نیل به این اهداف والا از هیچ کوششی فروگذاری نکرد و بدین ترتیب به سعادت حقیقی دست یافت. [حضرت زهرا(س) کوثر یکتای نبی] واکاوی شخصیت بی همتای حضرت فاطمه(س) به سبب جایگاه ویژه و منزلتی که نزد پروردگار و پیامبر گرامی اسلام(ص) داشته همواره توجه عالمان و دین پژوهان را به خود جلب کرده است. کوثر رسول اکرم(ص) که با اخلاق و سیره پسندیده خویش الگویی شایسته از بانوی مسلمان را برای تمام دوره های متمادی ترسیم و در مقام یک زن با دفاع از جایگاه نبوت و امامت به رسالت خویش عمل کرد. حضرت فاطمه(س) در جایگاه همسر، همواره برای حضرت علی(ع) شریکی وفادار و مهربان بود و نگاهی به زوایای زندگی ایشان نشان می دهد که ایشان در تربیت و پرورش فرزندانشان اهتمام ویژه ای داشت و هیچ گاه مشکلات و مصائب مختلف او را از ایفای این وظیفه بازنداشت. فرزندانی که در مکتب تربیتی مادر فرامین اسلام را با تمام وجود آموختند تا بتوانند در آینده پیام آور حق و حقیقت باشند. مدت کوتاهی پس از وفات پیامبر اسلام(ص)، حضرت زهرا(س) پس از تحمل سختی های بسیار به شهادت رسید و امام علی(ع) بنابر سفارش ایشان پیکر مطهرشان را به صورت پنهانی به خاک سپرد. البته در تاریخ شهادت حضرت فاطمه(س) چند روایت وجود دارد که سوم جمادی الثانی 11 هجری قمری روایتی صحیح تر از تاریخ 13 جمادی الاولی است. پژوهشگر گروه اطلاع رسانی ایرنا به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) با حجت الاسلام «محمدباقر نادم» معاون پژوهش و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا و کارشناس رادیو معارف به گفت و گو پرداخت. معاون پژوهش و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا، حضرت زهرا(س) را از شخصیت های برجسته جهان اسلام دانست و در ارتباط با جایگاه او گفت: آیه مودّت در وصف ایشان نازل و در آیه تطهیر بر این مطلب که او از هرگونه ناپاکی، منزّه هست، تاکید شده است و بر پایه سوره کوثر، این بانوی بزرگوار منبع و مصداق خیر کثیر به شمار می رود. همچنین او در داستان مباهله با حضور در کنار پیامبر اکرم(ص)، همسر و فرزندانش، اتمام حجت الهی به رهبر مسیحیان نجران و مخالفان شد و از برکت ها و آثار وجودی آن حضرت همین بس که، بیش از هزار سال می گذرد و میلیون ها انسان در هر شبانه روز با استمداد از شخصیت معنوی او به پیشگاه خداوند، توسل می جویند. نادم جایگاه حضرت زهرا(س) را نزد پیامبر(ص) بسیار والا ارزیابی کرد و اظهار داشت: رفتار رسول اکرم(ص) با آن بانوی بزرگوار به دور از شیوه های مرسوم و معمول بود و نمی توان برای منزلت و قرب ایشان نزد حضرت محمد(ص)، حد و مرزی تعیین کرد. پیامبر اسلام(ص) عمیق ترین تجلیل ها، احترام ها و احساسات پدرانه را در هر محفل و مجلسی به دخترش تقدیم می کرد. نزدیکی و ارتباط عاطفی و صمیمی میان آنها به خصوص هنگامی که حضرت خدیجه(س) و ابوطالب عموی پیامبر(ص) که هر 2 از حامیان اصلی ایشان به شمار می آمدند از دنیا رفتند بی مانند است صمیمیتی که در گذر زمان نیز به آن عمق بخشیده و حضرت زهرا(س) تنها یاور و مونس پدر شد و این ارتباط عاطفی ابعاد تازه ای به خودگرفت تا جایی که خاتم الانبیا(ص) درباره حضرت صدیقه(س) فرمودند: «فاطمه، حوری(بهشتی ) است که به صورت انسان آفریده شده است. من هرگاه مشتاق بهشت می شوم به نزد فاطمه می روم و بوی بهشت برین را از وی استشمام می کنم.» تعبیرهای دیگری نیز در محتوای احادیث پیامبر(ص) درباره کوثر نبی(س)وجود دارد که از آن جمله می توان به «فاطمه بهشت و جواز بهشت من است؛ کوثر نورافشان؛ زهره فروزان؛ نوردیده و نشاط بخش قلب» اشاره کرد که این توصیف ها بی شک جلوه و ظهور ویژگی ها و کمالاتی در وجود حضرت زهرا(ص) است که زمینه های بروز چنین رفتارها و سخنانی را فراهم ساخته اند. کارشناس رادیو معارف با اشاره به این که قرآن بالاترین سند برای اثبات حقانیت حضرت زهرا(س) است، یادآور شد: برپایه تاویل و تفسیر آیات قرآن، بیش از 50 آیه به شخصیت بانوی آب و آینه می پردازد. در این میان سوره مبارکه انسان به طور ویژه، گذری بر شخصیت، عظمت و فضایل والای حضرت صدیقه کبری(س) دارد و او به عنوان برترین و جامع‌ترین الگوی عالم بشریت در تمام ابعاد زندگی از جمله (سجاده بندگی، جلوه‌گاه وارستگی، عرصه وظایف خانوادگی، حیا، عفاف، حجاب، ایثار، انفاق و ساده زیستی) برای همه عصرها به نسل‌ها معرفی می شود. وی در ارتباط با ولایت پذیری حضرت زهرا(س) بیان داشت: هیچ فردی عمق و ژرفای امامت را نتوانست مانند فاطمه زهرا(س) بشناسد و در راه تبیین امامت و شناسایی آن و دفاع از امام خویش تلاش کند و در این مسیر گام بردارد. او از هر وسیله ای برای دفاع از امامت امامان بر حق، استفاده کرد، گاه با بیان خطبه های شیوا و روشنگرانه، عظمت و فضیلت مقام امامت و شخص امام علی(ع) را آشکار ساخت و زمانی دیگر با منطق و استدلال امامت 12 امام را به اثبات رساند و برکت و مزایای بی شمار آن را برای همگان برشمرد و آنجا که لازم دید، برای دفاع از امام خویش، جان خود را به خطر انداخت تا آنجا که نخستین شهیده راه امامت و دفاع از آن لقب گرفت. در تمام دوران هایی که دنیاطلبان مقام ولایت را هدف دشمنی های خود قرار داده بودند، ایشان به عنوان حامی و مدافع ولایت، آغازگر دفاع از حریم ولایت شد. دفاعیه ها و مبارزه های حضرت زهرا (س) از آن جهت مهم و سرنوشت ساز است که ایشان الگویی برای مبارزه نداشتند و ایشان خود طراح مبارزه با تحریف و ترسیم کننده نقشه دفاع از ولایت بود و همچون سیاستمداری قهرمان در صحنه، ظاهر شد. پس از رحلت نبی اکرم (ص)، امیرالمومنین (ع) سیاست سکوت اعتراض آمیز و در عین حال همراه با همکاری حساب شده با خلفا را بهترین راه نجات امت اسلامی از هلاکت وگمراهی دانست و در این میان حضرت زهرا (س) با ایستادگی در برابر جریان حذف ایشان حقایق را برای حق طلبان روشن کرد. معاون پژوهش و مطالعات راهبردی موسسه روایت سیره شهدا با اشاره به روایت های مختلف در ارتباط با تاریخ شهادت حضرت فاطمه(س) و علت این مساله، اظهار داشت: محمد بن جریر طبری در کتاب «دلایل الامامه» روایت هایی را از امام صادق(ع) نقل می‌کند، مبنی بر این که «حضرت صدیقه طاهره(س) در ماه جمادی الآخر روز سه شنبه، سه روز از ماه گذشته در سال 11 هجری قمری از دنیا رفتند.» این روایت مبنای اتکای بیشتر علمای شیعه از جمله سید بن طاووس در کتاب شریف «اقبال» است. اما در دسته دیگری از روایت ها، این مدت را 75 روز دانسته اند از جمله این روایت ها، روایت شیخ کلینی از امام صادق(ع) است که حضرت می‌فرمایند: «به درستی که توقّف فاطمه(س) در این دنیا، پس از پدرگرامی‌اش 75 روز بود.» به نظر می رسد دلیل اختلاف در این 2 گروه از روایت ها رایج نبودن نقطه‌گذاری بر کلمات در زمان صدور آنها باشد. توجه به شباهت «خمسه و سبعون» با «خمسه تسعون» گواه این مطلب است. در عرف به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول، دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، دهه فاطمیه دوم گفته می شود. اما بیشتر بزرگان و علما، سوم جمادی ثانی مصادف با 95 روز پس از رحلت پیامبر (ص) را معتبرتر می دانند. هر چند علما و بزرگان دینی توصیه به پاسداشت و عزاداری در هر 2 تاریخ داشته اند. کارشناس رادیو معارف، زنان جامعه اسلامی را به عنوان مربیان تربیت صحیح فرزندان دانست که می بایست جایگاه واقعی خود را در جامعه به دست آورند و بدانند که در مسیر پرفراز و نشیب تعالی و پیشرفت بدون الگو هرگز موفق نمی شوند، افزود: بنابراین آنها برای پشت سر نهادن پله های ترقی در زندگی فردی و اجتماعی نیازمند پشتوانه ای قدرتمند و الگویی تمام عیار هستند و این الگو تنها برای جامعه و زنان ایرانی و یک مقطع و دوره خاصی از زمان نیست بلکه برای تمام زنان عالم و در تمام اعصار قابل دسترسی و استفاده محسوب می شود و این الگو در حقیقت حضرت صدیقه(س)، است. نادم در پایان با اشاره به این که زندگی کوثر نبی(س) نمونه بارز مهر و عطوفت در خانواده به شمار می رود که می تواند بستر مناسبی برای تربیت فرزندان صالح فراهم کند، گفت: بنابراین تاثیرپذیری بانوان جامعه از زندگی ایشان برای داشتن زندگی سالم، تحکیم بنیان خانواده، مدیریت درست خانه و خانواده در امور اقتصادی و اجتماعی بسیار موثر خواهد بود و بی تردید شناخت زندگی حضرت فاطمه(س) و عمل به آن جامعه را از بسیاری از ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی به دور نگه می دارد و بهترین خط مشی در زندگی بانوان خواهد بود. به منظور ایجاد امکان زمینه های الگوسازی نیز باید در اجتماع ظرفیت ها و قابلیت هایی وجود داشته باشد تا بتوان این آرمان ها را تحقق بخشید و از طرف دیگر باید با شناخت موانع و مشکلاتی که در این مسیر وجود دارد به سمت سعادت حقیقی گام برداشت.

شهادت حضرت زهرا (س)
انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۵

خاک وباران در جنوب کشور


گردوغبار عراق امروز به جنوب ایران می رسد/ ورود 2سامانه بارشی تا شنبه

تهران- ایرنا- سازمان هواشناسی امروز (پنجشنبه) از ورود یک سامانه بارشی از غرب و همچنین بروز گردوغبار و کاهش دید افقی در مناطق جنوبی و غربی ایران به سبب حرکت توده تشکیل شده بر فراز عراق خبر داد.

گردوغبار عراق امروز به جنوب ایران می رسد/ ورود 2سامانه بارشی تا شنبه

به گزارش ایرنا، با ورود سامانه بارشی از غرب، در جنوب غرب و بتدریج شمال غرب کشور بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می دهد که بارش ها در ارتفاعات به شکل برف است.

بر اساس تصاویر ماهواره ای، با افزایش سرعت وزش باد در عراق، توده گرد و غبار در مناطق شرقی و جنوبی این کشور شکل گرفته است که امروز و فردا به دلیل حرکت این توده، در جنوب و غرب کشور پدیده گردوغبار و وضع باد و کاهش دید افقی پیش بینی می شود.

فردا (جمعه) بارش ها در شمال غرب و غرب به شکل پراکنده ادامه می یابد.

شنبه با نفوذ سامانه بارشی تازه ای از غرب کشور، بارش ها در این منطقه بیشتر می شود.

 

** پیش بینی هوای پایتخت

آسمان تهران امروز صاف همراه با غبار صبحگاهی است که بتدریج با افزایش ابر همراه می شود و در آخر وقت نیز بارش خفیف پیش بینی می شود.

بیشینه دمای امروز تهران به 18 درجه سانتیگراد بالای صفر می رسد و کمینه آن پنج درجه سانتیگراد بالای صفر بود. 

امروز شهرکرد با دمای منفی سه درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان بود. بندرعباس با دمای هوای 28 درجه سانتیگراد بالای صفر نیز به عنوان گرمترین مرکز استان ثبت شد. 

همچنین صبح امروز ورزقان در آذربایجان شرقی دمای منفی 9 درجه و خلخال دمای منفی هفت درجه را به عنو ان سردترین مناطق معرفی کردند

خاک وباران در جنوب کشور
انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۵

۳ خاطره از شهید حاج حسین خرازی


رفتیم بیمارستان، دو روز پیشش ماندیم. دیدم محسن رضایی آمد و فرمانده های ارتش وسپاه آمدند و کی و کی.امام جمعه ی اصفهان هم هرچند روز یک بار سر می زد به ش. بعد هم با هلی کوپتر از یزد آوردندش اصفهان. هرکس می فهمید من پدرش هستم، دست می انداخت گردنمو ماچ و بوسه و التماس دعا. من هم می گفتم « چه می دونم والا ! تا دوسال پیش که بسیجی بود.انگار حالا ها فرمانده لشکر شده. »

حاج حسین حرازی

 

تو جبهه هم دیگر را می دیدیم.وقتی برمی گشتیم شهر، کم تر. همان جا هم دو سه روز یک بار باید می رفتم می دیدمش. نمی دیدمش، روزم شب نمی شد. مجروح شده بود.نگرانش بودم. هم نگران هم دلتنگ. نرفتم تا خودش پیغام داد « بگید بیاد ببینمش.دلم تنگ شده. » خودم هم مجروح بودم. با عصا رفتم بیمارستان. روی تخت دراز کشیده بود. آستین خالیش را نگاه می کردم. او حرف می زد، من توی این فکر بودم « فرمانده لشکر ؟ بی دست؟ » یک نگه می کرد به من، یک نگاه به دستش، می خندید.

 

می پرسم « درد داری ؟ » می گوید « نه زیاد.» - می خوای مسکن بهت بدم؟ - نه. می گیم « هرطور راحتی.» لجم گرفته. با خودم می گویم « این دیگه کیه ؟ دستش قطع شده، صداش در نمی آد.»

۳ خاطره از شهید حاج حسین خرازی
انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۵

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما