باسلام اینجانب علی ظاهری عبده وند مدیر عامل موسسه آوای نیک سعادت ومدیر این سایت میباشم.موسسه ما در راستای دفاع از حقوق شهروندی در سطح شهرستان اهواز مشغول به فعالیت هستیم و دست یکایک شما عزیزان را برای در کنار ما بودن میفشاریم ،برای آموزش حقوق شهروندی به لینک تلگرام ما بپیوندید که دررپایین صفحه آمده وبرای پیوستن به ما نام ونام خانوادگی خود را به شماره واتس آپ زیر ارسال کنید 09306870300

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

خبر مهم روز اول سال؛ پرسپولیس با یک دفاع لیگ برتری تمام کرد



ترکاشوند می گوید که این باشگاه با مدافع مورد نظر هواداران برای فصل آینده به توافقی دو ساله دست یافته است.

 

به گزارش "ورزش سه"، محمد علی ترکاشوند معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس در آستانه سال جدید در گفت و گو با دوربین این باشگاه درباره مسائل مختلفی صحبت کرد که مشروح آن در ادامه می آید:

 

اتفاقات خوب برای پرسپولیس در راه است
در سال جدید خبرهای خوبی برای هواداران پرسپولیس داریم. اتوبوس اختصاصی 30 نفره VIP پرسپولیس آماده شده تا مشکلی برای نقل و انتقال بازیکنان نداشته باشیم. طرح زیبایی با جمع‌بندی نظر هواداران روی اتوبوس پیاده شده که سال به سال می‌توان آن را تغییر داد.

 

یک مدافع جذب کردیم
بیش از 90 تا 95 درصد بازیکنان پرسپولیس تمدید قرارداد دو یا سه ساله با باشگاه داشته‌اند اما خبر خوش دیگر اینکه با یک مدافع خیلی خوب به توافق نهایی رسیدیم و ان‌شاالله بعد از اتمام بازی‌های امسال نام او را به هواداران اعلام می‌کنیم. این بازیکن یکی از مدافعان خیلی خوب ایران قرارداد بوده و کسی است که تماشاگران پرسپولیس آرزوی حضورش را در تیم داشتند.


هواداران مشارکت کنند تا بهترینها پرسپولیسی شوند
از تمام تماشاگران پرسپولیس که همواره از تیم حمایت کردند تشکر می‌کنم و امیدوار هستم در بحث کمک‌های نقدی نیز بیشتر از قبل به تیم کمک داشته باشند چون از لحاظ مادی و معنوی نیاز به حمایت هواداران داریم. کسانی که نمی‌توانند کمکی داشته باشند پشت تیم باشند و از آنها خواهش می‌کنم فعالیت‌شان را در سامانه تیم بیشتر کنند چون تا الان از بین 40 میلیون هوادار، فقط 400 هزار نفر عضو ثابت سامانه هستند که قطعا اگر 10 میلیون نفر تماشاگران ما عضو سامانه باشند، می‌توانیم بهترین بازیکنان دنیا را به پرسپولیس بیاوریم.


فینال جام باشگاه های جهان هدف ماست
دو سال قبل که با آقای طاهری به پرسپولیس آمدیم، جلسه‌ای با آقای برانکو داشتیم که از او پرسید هدف شما چیست؟ آقای برانکو گفت قهرمانی لیگ را می‌خواهیم که آقای طاهری اعلام نمود این هدف ما نیست و به دنبال قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا و بازی در جام باشگاه‌های جهان برابر بارسلونا هستیم هدف ما قهرمانی در آسیا است که می‌توانیم با آن بهترین هدیه را به هواداران بدهیم..

خبر مهم روز اول سال؛ پرسپولیس با یک دفاع لیگ برتری تمام کرد
انتشار : ۲ فروردین ۱۳۹۶

تغییرات کی روش برای سورپرایز فوساتی از این تغییرات تیم ملی برابر قطر تعجب نکنید



تمرینات تیم ملی در دوحه نشان می دهد که کی روش برای تحت تاثیر قراردادن فوساتی برنامه های ویژه ای دارد.

 

به گزارش "ورزش سه"، کارلوس کی روش قصد دارد تا در دیدار برابر قطر مانند بازی های گذشته تیم ملی با یک یا چند سورپرایز وارد زمین شود تا فوساتی و عنابی ها را با این تغییرات تحت تاثیر قرار دهد. تغییرات احتمالی تیم ملی اما تنها مربوط به استفاده از بازیکنان جدید نیست و سرمربی تیم ملی برای ترکیب جدید تیم ملی دست به تغییر پست نیز زده تا مچ او تا پیش از شروع بازی برای قطری ها باز نشود. با گزارش خبرنگار اعزامی ورزش سه از شگفتی های ترکیب تیم ملی با ما همراه باشید:

 

شغل روسی برای سردار
سردار آزمون مهاجم هدف تیم ملی در بازی های گذشته بوده اما در فصل جاری در لیگ روسیه چند دیدار به عنوان مهاجم مکمل به میدان رفته و در بعضی از بازی ها یک خط عقب تر از مهاجم مرکزی روستوف به میدان رفته و حالا تمرینات تیم ملی نشان می دهد که شاید آزمون در ترکیب تیم ملی نیز چنین تجربه ای را پشت سر بگذارد. آزمون در تمرین روز سه شنبه تیم ملی در پست جدید خود پشت قوچان نژاد به میدان رفت تا احتمال استفاده از دو مهاجم در ترکیب تیم ملی با شرح وظایف متفاوت تقویت شود. در ترکیب جدید تیم ملی آزمون به عنوان بازیکن پشت مهاجم یا 9 کاذب به میدان می رود و قوچان نژاد مهاجم مرکزی تیم ملی است.

 

طارمی در کناره ها رویت شد
آقای گل لیگ برتر در تمرین تیم ملی با وجود قوچان نژاد، انصاری فرد و البته آزمون شانس اندکی برای حضور در مرکز خط حمله دارد تا کی روش برای او پست جدیدی تعریف کند. طارمی در تمرینات تیم ملی دو سمت راست و چپ خط حمله در نقش بالهای کناری تیم ملی به میدان می رود. البته طارمی با این پست غریبه نیست و پیش از این نیز در تیم ملی حضور در این منطقه از زمین را تجربه کرده اما مطمئنا طارمی حضور در راس خط حمله را به این پست ترجیح می دهد.

 

 

رونمایی از زوج غفوری و رضاییان
در جریان تمرین روز سه شنبه وریا غفوری و رامین رضاییان در اکثر دقایق تمرین به عنوان یک زوج در سمت راست زمین حضور داشتند تا این احتمال به وجود بیاید که با آمادگی غفوری، سرمربی تیم ملی از این بازیکن در سمت راست زمین استفاده کند و رامین رضاییان مانند پرسپولیس، در پست بال راست به میدان برود.

 

تکیه به ابراهیمی در مرکز زمین
امید ابراهیمی در دیدار برابر سوریه از ابتدا برای تیم ملی به میدان رفت اما در دیگر بازی های دور رفت بازیکن فیکس تیم ملی نبود تا کی روش به زوج حاج صفی و عزت اللهی اعتماد کند. با این وجود اما تمرین روز سه شنبه تیم ملی نشان می دهد عملکرد فوق العاده ابراهیمی در استقلال توانسته تا اندازه زیادی او را به کی روش تحمیل کند و سرمربی تیم ملی احتمالا در دیدار برابر قطر از زوج ابراهیمی و عزت اللهی استفاده خواهد کرد تا این دو بازیکن با نمایشی فیزیکی خط میانی قطر را فلج کند.

تغییرات کی روش برای سورپرایز فوساتی از این تغییرات تیم ملی برابر قطر تعجب نکنید
انتشار : ۲ فروردین ۱۳۹۶

نوسان های ارزی در سال 1395 به ساحل آرامش رسید


Cloob

 

موج های بلند تغییر در قیمت برابری ارزهای عمده، با آغاز اجرای برجام، رفع موانع بانکی و دسترسی کامل بانک مرکزی به منابع خود در پایان سال به ساحل آرامش گام نهاد.

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، بازار ارز در حالی سال 1395 را آغاز کرد که نزدیک سه ماه از آغاز اجرای توافق هسته ای ایران و گروه 1+5 (برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام) می گذشت و تلاش های نظام بانکی بر بازگشت به نظام بین الملل، آزادسازی منابع بانکی بویژه بانک مرکزی و همچنین تسهیل نقل و انتقال های ارزی استوار بود.
این اقدام ها از آنجا برای تصمیم گیرندگان نظام ارزی کشور اهمیت داشت که اخلال در همین عرصه ها سبب بروز بحران ارزی در سال های 1390 و 1391 شد و قیمت ها را به طور جهشی افزایش داد.
از این رو بانک مرکزی، به عنوان نهاد ناظر بر منابع و مصارف ارزی کشور، در آغاز سال اعلام کرد قصد دارد برنامه یکسان سازی ارز را در سال 1395 به اجرا بگذارد اما در ادامه مسیر کار، کندی ازسرگیری روابط بانکی با سایر کشورها مسئولان را بر آن داشت که اجرای آن را به تعویق اندازند.
از این رو، با وجود استقبال تولیدکنندگان و صادرکنندگان از برنامه یکسان سازی ارزی، این طرح به زمانی موکول شد که امکان دسترسی به منابع ارزی در حداقل زمان و به سهولت امکانپذیر باشد.
مروری بر بازار قیمت ارزهای عمده در شبکه بانکی و بازار آزاد در سال 1395 حکایت از آن دارد که با وجود شدت نوسان هایی که در بازه زمانی اواخر آبان تا اوایل دی ماه رخ داد، به طور متوسط نرخ دلار به عنوان مبنای اصلی اندازه گیری تحولات بازار تغییر 5.3 درصدی را تا پایان بهمن ماه ثبت کرد.
این در حالی بود که شکاف نسبی نرخ دلار در بازار رسمی و آزاد در آبان ماه 14.3 درصد، در آذرماه 20.2 درصد و در دی ماه 23.1 درصد بود اما در بهمن ماه به 18.6 درصد افت کرد.
در مجموع تغییر قیمت دلار در آذرماه نسبت به آبان 5.8 درصد، دی ماه به آذرماه 2.9 درصد و بهمن به دی ماه منفی 4.5 درصد (4.5-) بود.
این تغییر صحت پیش بینی سیاستگذاران ارزی را تایید کرد؛ رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اواخر آبان ماه در پی بروز نوسان های ارزی در یادداشتی، این امر را گذرا و ناشی از تقاضای فصلی به دلیل همزمانی نیاز به ارز مسافران اربعین و تعطیلات سال نو میلادی با زمان تسویه حساب های ارزی شرکت ها به دلیل پایان سال میلادی دانست.
ولی الهب سیف با رد دخالت دولت در بازار برای تامین کسری بودجه خود، معتقد بود در سه سال گذشته نیز رفتار بازار اینگونه بوده و در آذرماه به صورت فصلی رشد قیمت ها را شاهد بودیم اما به مرور با گذر از این تقاضای مقطعی، بازار ارز به آرامش می رسد.
به همین دلیل متوسط قیمت دلار که در آبان ماه 36 هزار و 400 ریال بود و در ماه های آذر و دی به ترتیب به بیش از 38 هزار و 600 ریال و 39 هزار و 800 ریال رسیده بود، از بهمن ماه روند نزولی به خود گرفت و در اسفند ماه به محدوده 37 هزار و 400 ریال بازگشت.
این نوسان در حالی بود که در یک مقطع زمانی قیمت دلار حتی به 41 هزار و 500 ریال نیز رسید اما فعالیت سفته بازان، دلالان و در مجموع معامله گران فردایی نتوانست دلار را در این محدوده قیمتی حفظ کند.
کارشناسان علت ناپایداری نرخ بالا برای دلار را در همسو نبودن آن با عوامل بنیادین اقتصاد ایران دانستند و بر این باور بودند در شرایطی که دسترسی به منابع ارزی کشور فراهم شده است، درآمدهای ارزی شرکت های پتروشیمی نیز به بازار تزریق می شود و با توجه به رشد ملایم قیمت های نفت در بازارهای جهانی، این میزان رشد ثبات لازم را ندارد.
در آن روزها بانک مرکزی نام خریداران عمده ارز را به سازمان امور مالیاتی معرفی کرد تا اگر فعالیت آنها در چارچوب قانون باشد، مالیات خود را بپردازند و اگر سفته بازانه باشد، به جرم اخلال در نظام ارزی کشور با آنان برخورد شود.
البته نقش آفرینی معامله گران فردایی، صرافان و دلالان ارز در ایجاد نوسان مقطعی در بازار در سال های گذشته بویژه دوران تحریم سبب شد بانک مرکزی با توجه به آغاز اجرای برجام، سیاست های جدیدی را در حوزه ارزی تدوین و ابلاغ کند.
مسئولان بانک مرکزی و از جمله اکبر کمیجانی قائم مقام این بانک بر این باور بودند که دوران تحریم سبب شد تا صرافی ها بیش از آنچه که در محدوده وظایف آنهاست، در بازار ارز بویژه نقل و انتقال های بزرگ مالی نقش آفرینی کنند در حالی که وظیفه این گروه تامین مالی خرد بازار از جمله ارز مسافرتی و دانشجویی است نه اینکه جای بانک ها را در گشایش اعتباری ارزی بگیرند.
از این رو در مرداد ماه 95 نخستین بخشنامه ارزی برای بانک ها صادر شد که بر مبنای آن بانک ها مجوز ورود به بازار آزاد خرید و فروش ارز را دریافت کردند اما با گذشت چند ماه و بی میلی آنها برای ورود به این بازار، بانک مرکزی را پاییز بر آن داشت تا بخشنامه جدیدی را صادر و از فعالان اقتصادی بخواهد برای امور ارزی خود به به جای مراجعه به صرافی ها، به شعب ارزی بانک ها مراجعه کنند.
در دی ماه نیز معاون اول رییس جمهوری، شیوه نامه تامین مالی ارز مورد نیاز فعالان اقتصادی را صادر کرد تا با تسهیل امور ارزی در بخش بانکی، از نقش آفرینی صرافی ها کاسته شود.
در بخشنامه بانک مرکزی که برای گشایش اعتبارات اسنادی دیداری در بانک ها تدوین و ابلاغ شد، تسهیلاتی برای واردکنندگان با نرخ بازار در نظر گرفته و به بانک‌ها اجازه داده شد با دریافت دستکم 10 درصد از مبلغ اعتبار اسنادی به صورت علی الحساب، گشایش اعتبار کنند.
همچنین چنانچه واردکنندگان کالا در کمتر از 6 ماه پس از تاریخ گواهی ثبت آماری، اقدام به حمل کنند نه فقط ریسک نوسان نرخ ارز را نخواهند داشت بلکه با نرخ روز صدور گواهی ثبت آماری یا نرخ روز معامله اسناد- هر کدام که کمتر باشد- وجه اسناد را با بانک تسویه می کنند.
با این همه دیدار اسفندماه مدیران عامل بانک ها با رییس کل بانک مرکزی نشان داد سیف هنوز از عملکرد بانک ها در بخش ارزی رضایت کافی ندارد.
رییس شورای پول و اعتبار در این نشست فعالیت های بانک ها در زمینه ارزی را محدود عنوان کرد و گفت: با وجود ابلاغ مجوزهای لازم مانند امکان فعالیت بانک ها با ارز آزاد، بانک ها همچنان در به دست گرفتن سهم مناسب از خدمات بانکی مربوط به تجارت خارجی گام اساسی برنداشته اند.
وی تاکید کرد تجارت و کسب و کار از طریق صرافی ها از امنیت کافی برای تجارت برخوردار نیست و بانک ها باید برای ازسرگیری فعالیت های تجاری و اقتصادی خارجی خود با یکدیگر رقابت کنند.

**وعده های ارزی
مهمترین وعده ارزی دولت در سال 1395 را می توان یکسان سازی نرخ ارز دانست؛ دست اندرکاران نظام ارزی پیش بینی می کردند پس از برجام و با امکان دسترسی به منابع بانکی می توان به سرعت این برنامه را اجرا کرد اما در نهایت مقرر شد این کار تا زمان دسترسی آسان و سریع به منابع، به آینده موکول شود.
ایجاد بازار بین بانکی ارزی نیز موضوعی بود که رییس کل بانک مرکزی دی ماه گذشته وعده آن را داد و گفت با هدف کنترل بیشتر بازار ارز و جلوگیری از نوسان، این بازار تا پایان سال راه اندازی می شود.
سیف گفته بود این اقدام زمینه عرضه ارز حاصل از محصولات عمده صادراتی توسط بانک ها را در بازار بین بانکی فراهم می کند و شرایط برای ورود بانک ها به فعالیت های ارزی بیش از پیش مهیا می شود و بانک ها جایگاه اصلی خود در مبادلات بین المللی را باز می یابند.
با پایان یافتن سال، این وعده محقق نشد و انتظار می رود این برنامه ارزی به سال 1396 موکول شود.
تغییر واحد ارز گزارشگری اقتصادی ایران دیگر وعده بانک مرکزی در بخش سیاست های ارزی است تا در آن ارزهای رایج دنیا جایگزین دلار شود.
رییس کل بانک مرکزی در این زمینه از نقش اندک دلار در تجارت خارجی ایران خبر داده و گفته بود: در چنین شرایطی منطقی نیست دلار مبنای گزارش دهی اقتصادی ایران باشد. ما باید ارزی را مبنای گزارش دهی قرار دهیم که از ثبات بیشتری برخوردار است و در تجارت خارجی ما کاربرد بیشتری دارد.
به گفته سیف، بیشترین مبادلات تجاری ایران با اتحادیه اروپا، چین و امارات صورت می گیرد. با این اوصاف، ایران می تواند یکی از 2 روش معمول در جهان را انتخاب کند؛ یعنی یا سبدی از ارزها را تعیین کند یا ارزی که بیشترین نقش را در تجارت خارجی ایفا می کند، برگزیند.
وی در بهمن ماه وعده داد تا 2 ماه آینده تغییر ارز مبنا در گزارش دهی اقتصاد ایران انجام شود و بر این اساس انتظار می رود در ماه های اولیه سال 1396 شاهد این تغییر در نظام گزارش دهی اقتصادی بانک مرکزی باشیم.

نوسان های ارزی در سال 1395 به ساحل آرامش رسید
انتشار : ۲ فروردین ۱۳۹۶

رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی: در زمینه مسائل و مشکلات اقتصادی بن بست نداریم/ مشکل بیکاری و معیشت مردم با رونق تولید حل می شود


 

تهران- ایرنا- حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه همه بدانند ما در زمینه مسائل و مشکلات اقتصادی بن بست نداریم و می توانیم پیش برویم، افزودند: تمرکز مسئولان بر تولید داخلی و مطالبه‌گری ملت دراین زمینه موجب حل مشکلات فراوان بویژه «بیکاری جوانان» خواهد شد.

 

به گزارش سه شنبه شب ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در نخستین روز سال نو، در اجتماع عظیم و پر شور زائران و مجاوران حرم رضوی (ع) با تجلیل از وحدت و پایبندی ملت به ارزش های انقلاب و دلبستگی مردم به مبانی و عرصه‌های دینی، «مسائل معیشتی و اقتصادی» و «انتخابات» اردیبهشت ماه را دو موضوع مهم سال جدید خواندند و با تأکید بر ضرورت حل همه مشکلات کشور در سایه «مدیریت‌های متدین، انقلابی، کارآمد و پر انگیزه»، گفتند: تمرکز مسئولان بر تولید داخلی و مطالبه‌گری ملت در این زمینه موجب حل مشکلات فراوان بویژه «بیکاری جوانان» خواهد شد و ملت عزیز ایران در سال جدید در تحقق خواست اصلی و مهم اینجانب یعنی حضور پر شور همه واجدان شرایط در انتخابات، بر عزت و اقتدار و آبروی ایران خواهد افزود و با درخشش واقعی در انتخابات، شکوه خود را به رخ دشمنان خواهد کشید.
حضرت آیت الله خامنه‌ای سال 96 را سالی مهم برای کشور از لحاظ نیاز به تحرک اقتصادی و همچنین در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دانستند و قبل از ورود به این دو مقوله مهم، در یک ارزیابی کلی از وضعیت کشور در سال 95 گفتند: در این سال اگرچه کشور دچار مشکلات اقتصادی بود اما ملت ایران خوش درخشید.
ایشان، «پایبندی و دلبستگی مردم به ارزشهای انقلاب اسلامی» و «پایبندی به مسائل ایمانی و دینی» را دو شاخص مهم در ارزیابی حرکت ملت خواندند و افزودند: همت بلند مردم در حضور پر شور در راهپیمایی 22 بهمن و مراسمهای دینی در سال 95 بیش از همیشه و فارغ از سلایق گوناگون سیاسی بود و سمت و سوی انقلابی و دینی حرکت ملت ایران را به رُخ دوست و دشمن کشید.
رهبر انقلاب اسلامی «وحدت ملی» در سال 95را نشان‌دهنده همبستگی در مسائل اساسی با وجود اختلاف نظرها در مسائل سیاسی و فرعی دانستند و گفتند: مردم ایران در مسیر انقلاب و نظام اسلامی همسو و هم‌جهت هستند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، جان‌باختن آتش‌نشانان عزیز و فداکار را ا ز جمله حوادث تلخ در سال قبل برشمردند و خاطرنشان کردند: حوادث تلخ همیشه وجود دارد، اما مهم، وجود اراده مژده‌بخش و رو به پیشرفت در مردم است و نیاز به این اراده و اتحاد ملی، در سال جدید نیز همچنان وجود دارد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به مسئله اساسی و اولویت اول کشور یعنی اقتصاد اشاره کردند و با تأکید بر اینکه هدف دشمن، فشار اقتصادی بر مردم ایران با هدف دلسرد و دلزده کردن آنان از نظام اسلامی است، افزودند: البته دشمن نادان و بی‌ایمان، در طول سالهای طولانی به‌دنبال جدا کردن ملت از نظام اسلامی بوده است اما تاکنون موفق نشده و پس از این نیز موفق نخواهد شد.
ایشان، وظیفه همه به‌ویژه مسئولان در قبال این طراحی را بسیار مهم دانستند و در تبیین نقشه تبلیغاتی دشمن، گفتند: دشمن در تبلیغات وسیع خود به‌دنبال نسبت دادن کمبودهای معیشتی و اقتصادی به نظام جمهوری اسلامی است تا اینگونه وانمود کند که نظام اسلامی قادر به حل مشکلات و گره‌گشایی از زندگی مردم نیست.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، مقایسه خدمات برجسته و چشمگیر زیرساختی جمهوری اسلامی به مردم در مقایسه با دوران طاغوت را نشان‌دهنده خلاف واقع بودن تبلیغات کینه‌توزانه خواندند و افزودند: نظام اسلامی توانسته است با وجود فشار همه‌جانبه اقتصادی و تحریم دشمنان، خدمات بزرگ و ارزشمندی را تقدیم مردم کند.
ایشان در بیان بخشی از فهرست طولانی و پر افتخار خدمات جمهوری اسلامی، به توسعه چشمگیر زیرساختهای کشور در مقایسه با قبل از انقلاب اسلامی اشاره کردند و گفتند: «افزایش شش برابری راههای کشور»، «20 برابر شدن ظرفیت بنادر»، «30 برابر شدن سدهای مخزنی»، «افزایش تولید برق به 14 برابر میزان قبل از انقلاب»، «افزایش 30 برابری تولید محصولات پتروشیمی و 15 برابری محصولات فولادی»، تنها بخشی از پیشرفتهای زیرساختی لازم برای تحرک و پیشرفت اقتصادی کشور است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، «25 برابر شدن تعداد دانشجویان در مقایسه با ابتدای انقلاب اسلامی»، «افزایش 16 برابری تولید مقالات علمی»، «آمارهای درخشان در خدمات‌رسانی و آبادی روستاها» و «پیشرفتهای خیره‌کننده دفاعی را که موجب خشم و نگرانی دشمنان است»، بخش دیگری از فهرست خدمات چشمگیر به مردم خواندند و افزودند: همه اینها هنر نظام اسلامی است، البته پیشرفتها متوقف نخواهد شد و کارهای مورد انتظار باید مطابق سیاستهای کلی نظام انجام شوند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود برخی ضعفها در کنار خدمات درخشان انجام‌شده، خاطرنشان کردند: این ضعف ها مربوط به مدیریتها، کمبودها و ناتوانی‌های برخی مدیران است نه حرکت عمومی نظام اسلامی.
ایشان به یک اصل و تجربه اساسی اشاره کردند و افزودند: در طول انقلاب اسلامی، هرگاه مدیریت انقلابی، فعال و پر تحرک داشتیم، کارها پیش رفته است و هر جا مدیریتهای ضعیف، بی‌حال، ناامید، غیر انقلابی و بی‌تحرک داشتیم، کارها متوقف یا منحرف شده است، بنابراین باید مدیران، افرادی با انگیزه‌تر و کارآمدتر باشند و تلاش بیشتری انجام دهند و بحول و قوه الهی اینگونه نیز خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: مشکل غیرقابل‌حلی در کشور وجود ندارد و اگر مدیریت در بخشهای مختلف «متدین، انقلابی و کارآمد» باشد، همه مشکلات حل خواهد شد.
نکته دیگری که رهبر انقلاب اسلامی قبل از ورود به بحث اصلی خود درخصوص مسائل اقتصادی کشور و چگونگی حل آنها از طریق تولید داخلی و ایجاد اشتغال، بیان کردند، موضوع ظرفیت ها و توانایی های بالفعل و بالقوه کشور بود.
حضرت آیت الله خامنه ای ظرفیت ها و توانایی های انسانی و طبیعی کشور را بسیار بالا دانستند و به عنوان نمونه به برخی از این ظرفیت های کم نظیر اشاره کردند.
ایشان افزودند: کشور از لحاظ نیروی انسانی دارای پنج میلیون دانشجو، 10 میلیون دانش آموخته دانشگاهی و 33 میلیون نیروی کار جوان است که این یک ثروت عظیم است.
رهبر انقلاب اسلامی، ایران را از لحاظ منابع طبیعی نیز پیشرفته و ثروتمند خواندند و خاطرنشان کردند: در حالیکه جمعیت ایران یک صدم جمعیت دنیا است اما کشور، در همه منابع طبیعی، در رتبه بالاتر از یک صدم درصد قرار دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به رتبه اول ایران در مجموع ذخایر نفت و گاز در دنیا و همچنین رتبه اول ایران در ذخایر گازی، گفتند: علت چشم طمع همیشگی قدرتهای سلطه گر و بویژه امریکا به ایران، به دلیل این ثروت های طبیعی و انسانی است اما آنها قطعاً آرزوی سلطه مجدد بر ایران را به گور خواهند برد.
ایشان بعد از بیان مباحث مقدماتی، وارد بحث اصلی مربوط به مسائل اقتصادی کشور شدند و با طرح این سؤال که نظام اسلامی به دنبال چه هدف و جایگاهی برای کشور و ملت ایران است، در پاسخ گفتند: نظام اسلامی به دنبال پیشرفت همه جانبه، استقلال از قدرتهای سلطه گر جهانی، شکوفایی استعدادها، رهایی کشور از آسیب های اجتماعی و عزت و امنیت و اقتدار ملی است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: رسیدن به این اهداف، علاوه بر اتحاد و انسجام ملی، فرهنگ انقلابی، مسئولان شجاع و فعال و پرکار، نیازمند یک اقتصاد و تولید قوی و مبتنی بر مدیریت کارآمد و توانایی های داخلی است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: چنین اقتصادی، ارزشمند شدن پول ملی، اثرگذاری بر قیمت جهانی نفت و بالا رفتن قدرت خرید مردم را در پی خواهد داشت که نتیجه آن، امنیت و اقتدار مستمر خواهد بود.
ایشان با اشاره به اقدامات انجام گرفته از طرف قوه مجریه درخصوص اقتصاد مقاومتی، گفتند: دستگاههای مربوطه کارهای خوبی را برای اجرای اقتصاد مقاومتی انجام دادند اما به رغم این تلاشها، اکنون خلاءهای اقتصادی بزرگی را در جامعه شاهد هستیم.
رهبر انقلاب اسلامی، «بیکاری بخصوص بیکاری جوانان تحصیل کرده» و «مشکلات معیشتی مردم بویژه طبقات ضعیف» را دو مشکل اصلی در عرصه اقتصادی برشمردند و خاطرنشان کردند: مردم از لحاظ معیشت دچار مشکل هستند و مشکلات معیشتی تبعات اجتماعی و فرهنگی را در پی دارد و دشمن نیز برروی همین مسائل متمرکز می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به دیدگاه صاحبنظران اقتصادی که گره اصلی مشکلات اقتصادی کشور را «رکود تولید» و «بیکاری» می دانند، گفتند: در سیاستهای اقتصاد مقاومتی که بصورت یک مجموعه کامل است، راه حل این مشکلات بیان شده است اما باید برای بخشهای مختلف سیاستهای اقتصاد مقاومتی، زمان بندی مشخصی انجام و در هر دوره زمانی، بر بخشی از راه حل ها تمرکز شود.
ایشان ضمن قدردانی از اقدامات مسئولان در زمینه اقتصاد مقاومتی، در سال 95، افزودند: دولت در ابتدای سال 95 موضوع کمک به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط را در دستور کارخود قرار داد و تصمیم گرفت با اختصاص پانزده هزار میلیارد تومان بودجه، بیست هزار کارگاه را از رکود خارج کند که اقداماتی، اگرچه دیر هنگام، انجام گرفت اما آنچه که مهم است نظارت و استمرار آن، برای به سرانجامِ مطلوب رسیدن کارها است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: بررسی های میدانی نشان می دهد که اقدامات دولت برای خارج کردن واحدهای کوچک و متوسط تولیدی از رکود، پیشرفتهایی داشته است اما نه به آن اندازه ای که برای آن هزینه شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای در ترسیم وضعیت اقتصادی کشور گفتند: برخی شاخص های اقتصادی کشور خوب و برخی منفی هستند. در حالیکه شاخص تورم کاهش نشان می دهد اما شاخص بیکاری افزایش یافته است و در حالیکه شاخص ها رشد اقتصادی را مثبت نشان میدهند، اما رشد سرمایه گذاری منفی است و در حالیکه در بخش نفت پیشرفت داشتیم در بخش هایی همچون معدن و مسکن، پس رفت داشته ایم.
ایشان با تأکید بر اینکه آمارهای رسمی کشور، شرایط را به سمت حل مشکلات اقتصادی نشان نمی دهند، خاطرنشان کردند: در چنین شرایطی، مهمترین اولویت برای حل مشکلات اقتصادی، تکیه بر «تولید ملی و تولید داخلی» است.
رهبر انقلاب اسلامی هدف از بیان این مطالب را در وهله اول، توجه دادن مسئولان کشور به اولویت های اصلی یعنی «تولید ملی و تولید داخلی» و در وهله دوم «جهت دادن به مطالبه گری مردم» در این خصوص، دانستند و افزودند: تولید ملی یک کلید واژه است که با رونق گرفتن آن، آثار و فوائد زیادی در جامعه بوجود می آید.
حضرت آیت الله خامنه ای به برخی فوائدِ رونق گرفتن تولید ملی اشاره کردند و گفتند: «ایجاد اشتغال» و «کاهش بیکاری به عنوان یکی از مشکلات امروز کشور»، «شکوفایی استعدادها و ابتکار جوانان»، «صَرف نشدن ارز کشور برای کالاهای مصرفی»، «به کار افتادن پس اندازهای پراکنده»، «جهش صادرات»، «کمرنگ شدن مسابقه به رخ کشیدن نشانها و مارکهای خارجی به عنوان یکی از بلاهای بزرگ اجتماعی و اخلاقی و فرهنگی جامعه»، «از بین رفتن یا کاهش ناهنجاری های اجتماعی»، «ایجاد نشاط ملی»، و «بکار افتادن ظرفیت های معدنی کشور»، از جمله آثار و فوائد مهم رونق تولید داخلی است.
ایشان بعد از بیان فوائد رونق گرفتن تولید ملی، به پیش نیازهای رونق تولید داخلی نیز اشاره و خاطرنشان کردند: تولید ملی نیازمند «نیروی انسانی، سرمایه گذاری و ابزار کار پیشرفته» است که برخی از این موارد بصورت بالفعل و برخی هم بصورت بالقوه، در کشور موجود هستند.
رهبر انقلاب اسلامی، 33 میلیون نیروی جوان جویای کار را که در میان آنها، متخصصان مهندس و دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، نیروی انسانی مورد نیاز تولید خواندند و تأکید کردند: برخلاف آنچه گفته میشود که سرمایه لازم برای تولید وجود ندارد، ما سرمایه لازم را در اختیار داریم.
حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین چگونگی وجود سرمایه لازم برای رونق گرفتن تولید داخلی، به ایجاد صندوق توسعه ملی، اشاره کردند و افزودند: این صندوق، براساس سیاستهای کلی که چند سال قبل ابلاغ شد شکل گرفت و در سال اول تأسیس صندوق، 20 درصد از درآمد نفت به این صندوق واریز شد و در سالهای بعد نیز قرار بر این بود که هر سال، سه درصد بر این بیست درصد افزوده شود که اگر تاکنون انجام شده بود، 36 درصد از درآمد نفتی به صندوق توسعه ملی واریز شده بود زیرا این صندوق بهترین راه برای رهایی از وابستگی به درآمد نفت است.
ایشان گفتند: البته در سال 94، مسئولان دولتی با بیان کاهش درآمدهای نفتی، استفاده رهبری از اختیارات خود و اضافه نشدن 3 درصد از درآمدهای سالیانه نفتی به صندوق توسعه ملی را درخواست کردند که با توجه به احساس ضرورت انجام این کار از جانب مسئولان، این اقدام صورت پذیرفت.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: صندوق توسعه ملی و استفاده از امکانات بخش خصوصی، در واقع سرمایه لازم برای رونق گرفتن تولید هستند.
حضرت آیت الله خامنه ای به سومین پیش نیاز رونق گرفتن تولید یعنی ابزارِ کار پیشرفته اشاره کردند و گفتند: برخی می گویند ما ابزار مدرن برای رونق گرفتن تولید را نداریم اما من می گویم آن دانشمندان جوان ایرانی که توانستند در مدت کوتاهی، غنی سازی اورانیوم را از5/3 درصد به بیست درصد برسانند و کار بزرگی را انجام دهند، و همچنین موفق به اقدامات شگرف در ساخت تجهیزات دفاعی و موشکی با وجود تحریم های سخت بین المللی شدند و دشمن صهیونیست را به تعجب و تحسین واداشتند، قطعاً می توانند در مسیر ساخت ابزار پیشرفته برای تولید قدم بردارند.
ایشان تأکید کردند: اگر ما میدان را برای جوانها باز کنیم، بسیاری از گره ها باز خواهند شد و تأکید چندین ساله و مکرر برای همکاری دانشگاه و صنعت در همین چارچوب است که البته در برخی بخشها اقدامات خوبی انجام گرفته است.
رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی این بخش از سخنان خود خاطرنشان کردند: برای رونق گرفتن تولید ملی، سه پیش نیاز اصلی یعنی نیروی انسانی، سرمایه و ابزار پیشرفته وجود دارند اما تحقق این مهم، نیازمند الزامات و وظایفی است که هم بر عهده مردم است و هم بر عهده مسئولان اجرایی، قضایی و مقننه.
حضرت آیت الله خامنه ای قبل از بیان الزامات یک نکته را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: بیان این مطالب به این علت است که همه بدانند ما در زمینه مسائل و مشکلات اقتصادی بن بست نداریم و می توانیم پیش برویم.
ایشان به الزامات و وظایف مسئولان برای رونق گرفتن تولید داخلی اشاره کردند و افزودند: گماشتن مدیران کارآمد، متعهد، با نشاط، پرانگیزه و قوی از جانب مسئولان ارشد کشور برای بخشهای تولید یکی از این الزامات است.
رهبر انقلاب اسلامی دخالت دادن مردم در تولید با استفاده از سیاستهای اصل 44 را از دیگر الزامات برشمردند و تأکید کردند: باید همانگونه که در جنگ، مردم با مدیریت صحیح وارد صحنه دفاع مقدس شدند و جنگ به نفع کشور به پایان رسید، در عرصه اقتصاد و تولید نیز، میدان را برای مردم و نقش آفرینی آنها باز کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای «گسترش صادرات و طرفهای صادراتی» را یکی دیگر از الزامات رونق گرفتن تولید ملی دانستند و گفتند:گزارشی که از صادرات کشور منتشر شده نشان می دهد، صادرات ما محدود به چندکشور است که این، برخلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و حل این مشکل نیز نیازمند تحرک مسئولان بویژه در بخش سیاست خارجی است.
ایشان، «تأمین امنیت سرمایه گذاری»، از جانب قوه قضاییه و ضابطان این قوه و نیروهای امنیتی، و «ثبات سیاستها و قوانین و حذف قوانین دست و پا گیر» از جانب مجلس شورای اسلامی را از دیگر الزامات رونق تولید داخل برشمردند و افزودند: در برخی سرمایه گذاریها تبلیغات به راه می افتد و در صدا و سیما هم مطرح می شود و مردم سرمایه های خود را به سمت آن سرمایه گذاری می برند اما بعد از مدتی مشخص می شود که تقلبی انجام گرفته است؛ این گونه موارد، کوتاهی هایی است که در زمینه امنیت سرمایه گذاری انجام می گیرد.
رهبر انقلاب اسلامی به الزامات و وظایف مردم برای رونق تولید داخلی نیز اشاره و خاطرنشان کردند: من همواره جانب مردم و مطالبات مردمی را گرفته ام اما مردم هم باید احساس مسئولیت کنند و برای تولید ملی و مصرف تولید داخلی بجای نشان های خارجی، اهمیت و ارجحیت قائل باشند.
حضرت آیت الله خامنه ای، دوری جوانان از بی حالی و تنبلی و بدنبال کار رفتن را از دیگر وظایف مردمی دانستند و افزودند: یکی دیگراز نکات مهم در وظایف مردم برای رونق تولید داخلی، اثبات حسن عمل و صحت عمل ایرانی، از طریق صادرات اجناس و کالاهای مرغوب و جلوگیری از تولید کالای نامرغوب داخلی است.
«جلوگیری از واردات بی‌رویه و قاچاق» هفتمین الزامی بود که رهبر انقلاب اسلامی در تقویت تولید ملی برشمردند و تأکید کردند: واردات کالاهایی که در داخل به اندازه کافی تولید می‌شوند، باید حرام شرعی و قانونی شناخته شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای واردات کالاهای مصرفی دارای تولید داخل همچون مواد خوراکی، پوشاک، وسایل منزل و لوازم‌التحریر را «مایه شرمندگی» در مقابل تولید کننده و فروشندگان خارجی این کالاها خواندند و گفتند: برخی اجناس اساسی اگرچه در کشور تولید نمی‌شوند اما قابلیت تولید را دارند، بنابراین باید با رفع موانع و تولید آنها، از وارداتشان به کشور جلوگیری کرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آمارهای بالایی که در خصوص قاچاق کالا به کشور مطرح می‌شود، برخورد قاطع و اساسی با این پدیده بسیار مخرب را در گروی مبارزه با باندهای قاچاق دانستند و افزودند: حجم عمده قاچاق از مبادی رسمی و مناطق آزاد وارد کشور می‌شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از کج‌فهمی در مبارزه با قاچاق و برخورد با مغازه‌داران خُرد و یا برخی مرزنشینان که امرار معاش مختصری از طریق جابجایی کالا دارند، افزودند: منظور از مبارزه با قاچاق اینگونه موارد نیست، بلکه باید با باندهای قاچاق برخورد شود.
رهبر انقلاب همچنین در بخش دیگری از سخنان خود انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را بسیار مهم خواندند و تأکید کردند: در نظام اسلامی انتخابات یکی از دو رکن مردم سالاری دینی و باعث فخر ملت ایران در جهان است.
ایشان تلاش دشمنان برای نادیده گرفتن یا اتهام زدن به انتخابات ایران را نشانه اهمیت این موضوع دانستند و افزودند: انتخابات پدیده‌ای اقتدارآفرین ومایه عزت و آبروی بیشتر ملت ایران است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مجذوب شدن مردم و صاحبنظران کشورهای مختلف به ایده امام راحل عظیم الشان یعنی مردم سالاری دینی یا همان جمهوری اسلامی خاطر نشان کردند: مردم سالاری دینی متکی برانتخابات است و ملت باید واقعاً در انتخابات بدرخشد.
رهبر انقلاب اسلامی، شرکت عمومی و حضور همه واجدان شرایط را در روز رأی گیری، خواسته اصلی و مهم خود اعلام و تأکید کردند: همه وارد شوند و انتخابات پرشوری را رقم بزنند.
ایشان با تأکید بر ضرورت عمل به مرّ قانون در انتخابات، نتیجه رأی ملت را هر چه که باشد معتبر و قانونی خواندند و افزودند: اینجانب هیچ گاه در انتخابات دخالت نمی کنم و نمی گویم مردم به چه کسی رأی بدهند یا ندهند اما اگر کسانی بخواهند در مقابل رأی ملت بایستند و با ایجاد مزاحمت رأی مردم را بشکنند، دخالت می کنم و در مقابل آنها خواهم ایستاد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش برخی برای شکستن نتیجه رأی مردم در انتخابات سالهای 88،84،76 و92 افزودند: به‌جز سال 88 که برخی با اردوکشی در خیابانها تلاش خود را برای برهم زدن نتیجه انتخابات علنی کردند، در سالهای دیگر هم بعضی درصدد شکستن آراء ملت بودند اما اینجانب ایستادم و تأکید کردم نتیجه انتخابات هر چه باشد، باید محقق شود.
رهبر انقلاب اسلامی با دعوت از مردم برای تشخیص و حضور در انتخابات گفتند: به توفیق الهی انتخابات اردیبهشت، پرشور و فراگیر خواهد بود و ان‌شاء لله نتیجه هر دو انتخابات، رضایت پروردگار را جلب خواهد کرد.
ایشان در پایان سخنانشان تأکید کردند: ملت ایران با برگزاری انتخاباتی خوب بار دیگر سرافراز می شود و به پیش می رود و دشمنان ملت همچون گذشته هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.
پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در سخنانی با تبریک حلول سال 1396 به تشریح مأموریت های آستان قدس براساس منشور هفت گانه ابلاغی مقام معظم رهبری پرداخت.
تولیت آستان قدس رضوی فعالیت های فرهنگی و نشر سیره رضوی را از مهمترین مأموریت های آستان قدس دانست و با بیان اینکه در این زمینه گامهای مهمی برداشته شده است افزود: استفاده از همه ظرفیت ها برای معرفت افزایی و بصیرت آفرینی، تشکیل اردوهای فرهنگی و تربیتی و اعزام مبلغ از جمله این فعالیت ها بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی همچنین تلاشهای صورت گرفته برای تسهیل سفر زیارتی مردم سراسر کشور به مشهد مقدس، توجه ویژه به نیازمندان، گره گشایی ازمشکلات کشور در زمینه تولید و ایجاد اشتغال را از دیگر برنامه های آستان قدس خواند و خاطرنشان کرد: سمت و سوی حرکت آستان قدس باید به سوی حل مشکلات و گرفتاری های مستضعفان و محرومان جامعه باشد و امید است در سال 96 گامهای اساسی در زمینه اقتصاد مقاومتی برداشته شود.
شبد**1953*9122*تنظیم کننده:مرتضی شحنه**انتشار دهنده: مهدی نعمتی

رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی: در زمینه مسائل و مشکلات اقتصادی بن بست نداریم/ مشکل بیکاری و معیشت مردم با رونق تولید حل می شود
انتشار : ۲ فروردین ۱۳۹۶

پای درد و دل خانواده‌های حجاج جانباخته در فاجعه منا همسر جان‌باخته فاجعه مِنا: شوهرم می‌گفت "این حج بر‌ گردنم می‌ماند"


 

همسرم بعد از 10 سال اسمش برای حج درآمده بود، گفتم صبر کنید تا سال آینده با هم برویم اما گفت "عمر دست خداست، اما این حج بر گردنم می‌ماند."

94/07/12

همسر جان‌باخته فاجعه مِنا: شوهرم می‌گفت "این حج بر‌ گردنم می‌ماند"

فاجعه منا نه تنها دل‌های همه مردم ایران، بلکه دل‌های جهان اسلام را سیاه پوش کرد. این روزها هرکجا که می‌روی، درباره فاجعه مِنا و جانباختگان آن صحبت می‌کنند، حجاجی که حج‌شان واقعا مقبول شد و لباس احرامشان، کفنشان شد.
حاج احمد نظری پور یکی از این حجاج جان‌باخته استان خراسان‌رضوی است که امروز پیکر وی در کنار دیگر جانباختگان این حادثه در مشهد تشییع و در گلزار شهدای بهشت رضا (ع) تدفین می‌شود.

گفت‌وگویی کوتاه با خانواده این جان‌باخته واقعه اسف‌بار مِنا داشته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

همسر حاج احمد نظری‌پور به تسنیم می‌گوید: 28 اسفند 1384 که روزهای آخر ثبت‌نام بود، همسرم یک دفعه به فکر ثبت نام افتاد و اسم من را برای اردیبهشت سال بعدش نوشت و حج امسال را خود به تنهایی رفت. البته همسرم بعد از 10 سال اسمش برای حج درآمده بود، من گفتم صبر کنید تا سال آینده با هم برویم اما گفت "عمر دست خداست، اما این حج بر گردنم می‌ماند."

وی می‌گوید: این اتفاق در مکه که افتاد، گفتم خداوند از سال 84 حاج احمد را دعوت کرده است. چند روز قبل از روز عرفه با هم تلفنی صحبت کردیم تا اینکه روز عید قربان برادر همسرم تماس گرفت و گفت تلویزیون را روشن کنید، مثل اینکه در منا اتفاقی افتاده؛ بدجوری منقلب شدم و از همان روز تا شنیدن خبر فوت همسرم حال خوشی نداشتم و مدام اشک می‌ریختم.

همسر جان‌باخته فاجعه خونین مِنا می‌افزاید: روزهای اول نامشان نه در فهرست مفقودان و مجروحان بود و نه در جان باختگان، به همین خاطر خیلی نگران بودیم تا اینکه نام حاج احمد در فهرست مفقودین قرار گرفت، اما شنبه گذشته از این فهرست خارج شد و من و پسرم خوشحال شدیم گمان می‌کردیم خبر خوبی است چون جزو دو گروه دیگر هم نبودند. تا اینکه حج و زیارت نام حاج احمد را در لیست جان باخته‌های منا اعلام کرد و متوجه شدیم عربستان از پیکرها عکس گرفته و آن را در اختیار کاروان‌ها گذاشته تا حجاج خود را شناسایی کنند و پیکر حاج احمد از روی عکس توسط مدیر کاروان شناسایی شده بود.

مقبولیان عنوان می‌کند: حاج احمد ایمانش خیلی قوی بود، صبر و حوصله عجیبی داشت؛ تمام آرزویم این است که در آن دنیا من را شفاعت کند. از‌ دست‌دادن چنین کسی برای من خیلی سخت است و اگر پسرم که او هم ایمانی قوی دارد، نبود، نمی‌توانستم این مصیبت را تحمل کنم. پسرم محمد برای دلداری من بارها می‌گوید «اگر پدر در رختخواب و در پیری از دنیا می‌رفت، بهتر بود یا اینکه حالا در آن سرزمین مقدس با افتخار از دنیا رفته؟»

منبع : تسنیم

 

پای درد و دل خانواده‌های حجاج جانباخته در فاجعه منا همسر جان‌باخته فاجعه مِنا: شوهرم می‌گفت "این حج بر‌ گردنم می‌ماند"
انتشار : ۲ فروردین ۱۳۹۶

بارسلونا 4-2 والنسیا؛ شکار خفاش در نوکمپ


 

بارسلونا در دیداری جذاب و تماشایی موفق شد با نتیجه 4-2 والنسیا را شکست بدهد و فاصله اش با رئال را به دو امتیاز برساند.

 

به گزارش "ورزش سه"، در این دیدار ابتدا این تیم میهمان بود که به گل رسید اما در ادامه شاگردان لوئیس انریکه با ارائه یک نمایش تماشایی، توانستند به سه امتیاز بازی دست پیدا کنند.

 

دو تیم بازی را هجومی آغاز کردند و در همان دقایق ابتدایی موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتند اما نتوانستند از آنها استفاده کنند.

 

در ادامه بارسا ابتکار عمل را در دست گرفت و چند بار تا آستانه باز کردن دروازه حریف پیش رفت اما واکنش های خوب دیگو آلوس و کم دقتی بازیکنان بارسا در زدن ضربات نهایی، مانع از رسیدن آنها به گل می شد.

 

بازی با همین روند ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 29، والنسیا برخلاف جریان بازی به گل رسید. روی یک ضربه کرنر بود که الکیم مانگالا با یک ضربه سر تماشایی، ارسال دنیل پاروخو را تبدیل به گل کرد.

 

 

 

 

بعد از این گل فشار حملات بارسا دو چندان شد و چیزی نمانده بود که رافینیا در دقیقه 33 گل تساوی را به ثمر برساند اما حضور به موقع پرز، دروازه والنسیا را نجات داد.

 

ولی سرانجام در دقیقه 35، آبی و اناری ها توانستند قفل دروازه والنسیا را باز کنند. روی پاس عالی نیمار به پشت مدافعان والنسیا، لوئیس سوارز صاحب موقعیت شد و با یک ضربه دقیق، توپ را به گوشه دروازه تیم میهمان فرستاد.

 

 

 

برتری بارسا بعد از این گل هم ادامه داشت و بازیکنان این تیم همچنان ابتکار عمل را در دست داشتند تا اینکه سرانجام در دقیقه 44 به گل دوم رسیدند.

 

اشتباه مانگالا باعث شد تا سوارز با دروازه بان والنسیا تک به تک شود و مدافع فرانسوی برای اینکه اشتباهش را جبران کند، مجبور به خطا در محوطه جریمه شد؛ اتفاقی که یک ضربه پنالتی برای بارسا و یک کارت قرمز برای مانگالا به همراه داشت.

 

مسی پشت ضربه قرار گرفت و توپ با قدرت به وسط دروازه کوبید تا حساب کار 2-1 شود.

 

 

 

اما این نتیجه هم پایدار نبود و تنها یک دقیقه بعد، منیرالحدادی کار را به تساوی کشید. روی یک پاس در عمق، خوسه لوئیس گایا در محوطه جریمه بارسا صاحب موقعیت شد و پاس عرضی او را الحدادی به راحتی تبدیل به گل کرد. به این ترتیب، نیمه اول با تساوی 2-2 به پایان رسید.

 

 

 

 

 

با توجه به 10 نفره بودن والنسیا، عجیب نبود که نیمه دوم را بارسا بهتر آغاز کرد و بعد از چند خطر نصفه و نیمه در دقایق ابتدایی، سرانجام در دقیقه 52 به گل سوم رسید.

 

روی پاس ماسچرانو بود که مسی در محوطه جریمه والنسیا صاحب توپ شد و در حالی که توسط بازیکن حریف تحت فشار بود، با یک ضربه تماشایی، توپ را به گوشه دروازه فرستاد.

 

برتری بارسا بعد از این گل هم ادامه داشت و بازیکنان این تیم تلاش زیادی برای رسیدن به گل چهارم انجام می دادند اما دفاع فشرده والنسیا، اجازه کار را به آنها نمی داد.

 

بهترین موقعیت این تیم در دقیقه 77 بود که نیمار می توانست از روی یک ضربه آزاد، گل چهارم را به نام خود کند اما ضربه او به تیر برخورد کرد.

 

حملات بارسا ادامه پیدا کرد و سرانجام در دقیقه 89، آندره گومز توانست گل چهارم را به ثمر برساند. روی نفوذ عالی نیمار از سمت چپ و پاس او به دهانه دروازه بود که آندره گومز با یک ضربه ساده کار را تمام کرد. در دقایق پایانی اتفاق خاصی رخ نداد و بازی با برتری 4-2 بارسا به پایان رسید.

 

بارسلونا 4-2 والنسیا؛ شکار خفاش در نوکمپ
انتشار : ۱ فروردین ۱۳۹۶

ظریف:امریکا بدعهدی کند، ایران برای بازگشت به شرایط قبل از برجام، امادگی کامل دارد


 

اصفهان - ایرنا - وزیر امور خارجه ایران گفت: اگر آمریکا بدعهدی خود را به حدی برساند که ادامه برجام به منافع ملی ما خدشه وارد کند، جمهوری اسلامی ایران از آمادگی کامل برای بازگشت به شرایط قبل از برجام و حتی قوی تر از گذشته برخوردار است.

 

به گزارش ایرنا، محمدجواد ظریف که به اصفهان سفر کرده است، شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند جمهوری اسلامی ایران برعهد خود پایبند است و عهدشکن نیست اما چنانچه آمریکا بدعهدی خود را به حدی برساند که ادامه برجام برخلاف منافع ملی ما باشد، ایران آمادگی بازگشت به شرایط قبل از برجام را دارد.
وی بیان کرد: طی دو ماه گذشته در پی تلاش و توانایی بالای دانشمندان هسته ای کشورمان توانستیم پیشرفته ترین سانتریفیوژ کشور که در زمان تصویب برجام تنها یک ایده بود را به مرحله عملیاتی برسانیم .
وزیر امور خارجه ایران اضافه کرد: این سانتریفیوژها حدود 20 برابر سانتریفیوژهایی که قبلا نصب شده بودند، توان غنی سازی دارند بنابراین اکنون از دانش ساخت و بهره گیری از سانتریفیوژهایی برخورداریم که 20 برابر توان سانتریفیوژهای قبلی توان تولید دارند.
ظریف با بیان اینکه به همین دلیل برای جمهوری اسلامی ایران جای نگرانی وجود ندارد، گفت: تدبیری که رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری اتخاذ کرده اند این است که به ویژه در حوزه انرژی صلح آمیز هسته ای شرایطی فراهم شود تا چنانچه روزی احساس کردیم با بدعهدی طرف های مقابل، ادامه برجام برای کشور قابل توجیه نیست، بتوانیم نه تنها به شرایط گذشته بلکه قوی تر از گذشته بازگردیم.
وی درباره روند نظارت بر اجرای برجام اظهار کرد: براساس دستوری که رهبر معظم انقلاب در تایید برجام صادر کردند، هیات نظارت بر برجام تشکیل شده است و مواردی که وزارت امور خارجه یا دستگاه های دیگر احساس می کنند نقض برجام است را به هیات نظارت بر برجام گزارش می کنند.
وزیر امور خارجه ایران افزود: هیات نظارت بر برجام پس از بررسی موارد، درباره پاسخ مناسب به این موارد تصمیم گیری می کند.
ظریف در عین حال تصریح کرد: به رغم بدعهدی های آمریکا هنوز دنبال کردن، ادامه دادن و اجرای کامل برجام برای جمهوری اسلامی ایران قابل توجیه و قابل پیگیری است.
وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه در سفری غیررسمی و به منظور دیدار بستگان خود به مناسبت سال نو شمسی وارد اصفهان شد.
محمدجواد ظریف عصر امروز ساعاتی پس از تحویل سال نو با حضور در شیرخوارگاه نرجس اصفهان، سال 96 را در کنار نوزادان این شیرخوارگاه و کودکان بی سرپرست اصفهان آغاز کرد.
شبک**2093 **1392**خبرنگار: اصغر دواتگر**انتشار: ابوالفضل بابایی

 

ظریف:امریکا بدعهدی کند، ایران برای بازگشت به شرایط قبل از برجام، امادگی کامل دارد
انتشار : ۱ فروردین ۱۳۹۶

رئیس جمهوری فرا رسیدن سال 1396 هجری شمسی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی تبریک گفت


 

تهران- ایرنا- رییس جمهوری در گفت‌وگویی تلفنی با حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرارسیدن سال 1396 هجری شمسی را به معظم له تبریک گفت.

 

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در این گفت وگوی تلفنی که در آغازین ساعات سال جدید انجام شد، ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و طول عمر برای رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت که سال 1396 بی تردید در سایه رهنمودها و هدایت های معظم له و اتحاد و تلاش همگانی و همچنین تداوم اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی؛ سال پیشرفت بیشتر برای ملت عزیز ما، سال رونق افزون تر در تولید ملی و نیز سال اشتغال بیشتر، به ویژه برای جوانان خواهد بود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این گفت وگو ، با تبریک سال نو به دکتر روحانی و خانواده بزرگ ملت ایران، برای توفیق بیشتر دولت در خدمت به کشور و مردم، آرزوی توفیق نمودند.
شبک**1983**1392**دریافت کننده: مرتضی رنجبران**انتشار : ابوالفضل بابایی

رئیس جمهوری فرا رسیدن سال 1396 هجری شمسی را به رهبر معظم انقلاب اسلامی تبریک گفت
انتشار : ۱ فروردین ۱۳۹۶

روایت یک خواب عجیب توسط مدافع حرم


 

خانم ابراهیم پور همسر شهید مصطفی صدرزاده با نام جهادی «سید ابراهیم» است. مصطفی چند هفته قبل در اطراف حلب به شهادت رسید. ابراهیم پور دو روز قبل از شهادت مصطفی با او صحبت کرد. مصطفی در آن مکالمه یک خواب عجیب از وعده حضرت زهرا(س) را روایت کرده بود.

94/08/21

مصطفی صدرزاده با نام جهادی «سید ابراهیم» فرمانده ایرانی گردان عمار از لشکر مقتدر فاطمیون بود. او چند هفته قبل و درست در شب عاشورای حسینی بشهادت رسید. او نیز یکی از شهدای عملیات محرم است که همچنان در حلب جریان دارد.

فاطمیون از رزمندگان افغانستانی مدافع حرم تشکیل شده و همراه شدن با فاطمیون روایت عجیبی دارد. همسرش می‌گوید که مصطفی توانایی عجیبی در یادگیری زبان و تقلید لهجه‌ها داشته است. او به مشهد می‌رود، ریش‌هایش را کوتاه ‌می‌کند و به مسئول اعزام می‌گوید که یک افغانستانی است.

مصطفی بیشتر از دو سال است که در مناطق مختلف سوریه درگیر نبرد با جریان تکفیر است. خانم ابراهیم پور همسر او روایتی خواندنی از 9سال «زندگی شیرین» با مصطفی تعریف می‌کند.

همسر شهید قبل از آغاز عملیات محرم به سوریه می‌رود و مصطفی را می‌بیند. دیدار بعدی آنها در معراج‌الشهدای تهران بود.

پس از بازگشت خانم ابراهیم پور از سوریه، او یکبار دیگر فرصت پیدا می‌کند تا با مصطفی صحبت کند. شب هشتم محرم با مصطفایش تماس می‌گیرد و برای آخرین بار با او حرف میزند. متن زیر بخشی از گفت‌وگوی تفصیلی با خانم ابراهیم پور است.*

آخرین باری که با مصطفی حرف زدید کِی بود؟

دو روز قبل از شهادتش. آخرین باری هم که صدایش را شنیدم اما دیگر به صحبت نکشید، شب تاسوعا بود. شب تاسوعا تماس گرفتم و او مشغول صحبت با بیسیمش بود. منتظر ماندم تا صحبتش با رزمنده‌ها تمام شود که دیگر ارتباطمان قطع شد؛ فقط صدایش را شنیدم.

از همان آخرین مکالمه برایمان بگویید. شب هشتم محرم چه گفتید و چه شنیدید؟

یکی از دوستان او خواب حضرت زهرا(سلام الله علیها) را دیده بود. حضرت به او گفته بودند: «مرحله اول عملیات را شما پشت سر بگذارید، بعد از آن با من». مصطفی همین خواب را با آب و تاب برایم تعریف کرد.

منبع : فرهنگ نیوز

 

روایت یک خواب عجیب توسط مدافع حرم
انتشار : ۱ فروردین ۱۳۹۶

مدیر اف.بی.آی انجام تحقیقات در مورد احتمال ارتباط کمپین انتخاباتی ترامپ با روسیه را تایید کرد


 

تهران-ایرنا- مدیر اف.بی.آی روز دوشنبه برای اولین بار تایید کرد که این آژانس در حال تحقیقات در مورد مداخله احتمالی روسیه در انتخابات سال گذشته آمریکا و همچنین مساله تبانی احتمالی مسکو با کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جیمز کومی این موضوع را در جلسه استماع کمیته امور اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا مطرح کرد.
وی گفت: پلیس فدرال آمریکا ( اف. بی. ای ) در مورد اقدامات دولت روسیه مبنی بر مداخله در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا در حال انجام تحقیقات است.
وی افزود: این تحقیقات همچنین شامل بررسی ماهیت هر گونه ارتباط میان افراد کمپین انتخاباتی ترامپ با عوامل دولت روسیه است. در مورد این مساله نیز تحقیقات انجام می شود که آیا هماهنگی هایی میان کمپین انتخاباتی ترامپ با اقدامات روسیه بوده است یا خیر.
این جلسه استماع در حالی در مجلس نمایندگان آمریکا در حال برگزاری است که پیش از این گمانه زنی های بسیاری در مورد احتمال ارتباط کمپین انتخاباتی ترامپ با دولت روسیه در رسانه های آمریکا مطرح شده بود.
شبک**اروپام**9234** 1917**مترجم: اطهر اینانلو **انتشار دهنده: سید محمدباقر نوربخش

مدیر اف.بی.آی انجام تحقیقات در مورد احتمال ارتباط کمپین انتخاباتی ترامپ با روسیه را تایید کرد
انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵

در پیام نوروزی سال 1396 روحانی: سال جدید، سال اشتغال بیشتر برای جوانان خواهد بود/باید مشارکت حداکثری، رقابت سالم و انتخابات قانونی، مد نظر همه ما باشد


 

تهران- ایرنا- رئیس جمهوری در پیام نوروزی سال 1396 با تاکید بر اینکه سال جدید، سال پیشرفت بیشتر برای ملت ماست، گفت: سال جدید، سال اشتغال بیشتر برای جوانان ما خواهد بود؛ ما باید تلاش بیشتری را انجام دهیم و کمبودها را جبران کنیم.

 

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز(دوشنبه) بعد از سال تحویل و آغاز سال جدید 1396 در پیام نوروزی خود افزود: آنچه در سال گذشته در مهار تورم، رشد اقتصادی و اشتغال به دست آوردیم، در بیست و پنج سال گذشته بی‌نظیر بود؛ باید کاهش تورم و همچنین رشد اقتصادی را ادامه دهیم.

متن کامل پیام رییس جمهوری به مناسبت نوروز سال 1396 به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«الحمدالله و صلاه علی رسول الله و آله و صحبه»
عید فرخنده نوروز را به حضور همه ملت بزرگ ایران، ایرانیان خارج از کشور و همه ملت‌های منطقه که نوروز را پاس می‌دارند، به خانواده های شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم؛ به‌ویژه به آنهایی که در این ساعات به دلیل خدمت به جامعه و مردم، حراست از مرزها، و خدمات درمانی و امدادی، به جای آنکه در کنار خانواده عزیزشان باشند، مشغول خدمت به ملت عزیز خودشان هستند.
امسال عید با برکتی داریم؛ به دلیل آنکه با میلاد با سعادت فاطمه اطهر(علیها سلام) و همچنین با رحمت‌های آسمانی و برکت‌های الهی تقارن دارد. ان‌شاء الله تا پایان سال در مسیر همدلی، وحدت، اتحاد، تلاش و فعالیت برای سربلندی کشور عزیزمان باشیم.
پیام نوروز برای ما، پیام زدودن کینه‌هاست. پیام نوروز برای ما، پیام شکوفایی و نشاط است؛ در این سالی که سال حماسه است، سال انتخابات است، باید بیش از همیشه، درس‌های لازم را از نوروز و طبیعت برای نشاط و همدلی و شکوفایی بیاموزیم.
سال 1395 نیز سال اجرای سیاست‌های «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و اجرایی شدن توافق هسته‌ای بود؛ این دو در کنار هم توانستند برای ما نقش‌آفرینی مثبتی داشته باشند.
در اینجا لازم می‌دانم از کشاورزان عزیز که در سال گذشته هم در افزایش تولیدات کشاورزی و هم در خودکفایی گندم، ما را مفتخر و ملت را خوشحال کردید و به سفره خودتان نیز برکت بیشتری دادید، تشکر کنم. و به دلیل تلاش‌ و فروش محصولات کشاورزی‌تان، از جمله گندم که دولت 15 هزار میلیارد تومان برای خرید گندم به کشاورزان عزیز پرداخت کرد.
از شما کارگران، از شما صنعتگران، متشکر و سپاسگزارم که در تولیدات صنعتی‌مان رشد قابل ملاحظه‌ای داشتیم و در برخی از محصولات به 2 برابر سال گذشته رسیدیم. با تلاش بانک‌ها، 24 هزار واحد صنعتی نیمه تمام و یا واحدهایی که فعال نبودند، بحمدالله فعال شدند و این به معنای رشد اقتصادی در «سال اقتصاد مقاومتی» است.
من از مهندسان و کارگران صنعت نفت تشکر می‌کنم که با تلاش و کوشش اعجاب‌انگیزشان توانستند تولید نفت و میعانات گازی را به دو برابر برسانند.
ما توانستیم با دیپلماسی نفتی، با تلاش شما مهندسان و کارگران، جایگاه قبلی‌مان در تولید نفت و گاز و میعانات را بازپس بگیریم و این به معنای احقاق حقوق ماست.
در کنار همین تلاش‌ها بود که ما برای نخستین بار بعد از ابلاغ سند چشم‌انداز 20 ساله توسط رهبر معظم انقلاب که بنا بود به رشد اقتصادی هشت درصد برسیم، بعد از 11 سال، در سالی که گذشت، به رشد هشت درصدی دست یافتیم.
در اینجا لازم می‌دانم از پزشکان و پرستاران سپاسگزاری کنم؛ خدمات پزشکی را به حاشیه شهرها بردید؛ به روستاهای دور دست رساندید و مردم ما امروز با هزینه کمتری در بیمارستان‌ها درمان می‌شوند.
باید به شما معلمان، استادان و فرهیختگان که باعث غرور ما شدید و در میان همه کشورهای پیشرفته، رتبه نخست در رشد علمی را به دست آوردیم، خدا قوت بگویم.
باید از شما ورزشکاران و هنرمندان به دلیل افتخارات بین‌المللی و داخلی و تلاش‌هایتان که باعث غرور ملی شدید، تشکر کنم. از بانوان عزیز که برای نخستین بار یک بانوی ما در المپیک صاحب مدال شد، تشکر کنم. همه اینها موجب نشاط مردم عزیز ما در سال 95 شد.
البته مشکلات، تلخ‌کامی‌ها و کاستی‌هایی نیز در سال 95 داشتیم؛ حادثه قطار، حادثه آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو، ریزگردها در بعضی از استان‌ها، سیل و مشکلاتی که برای برخی از مردم عزیز ما پیش آمد؛ از دست دادن یار دیرین انقلاب، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی. اما شما مردم به خوبی جبران کردید؛ همه جا حضور پیدا کردید و با همدردی‌تان، با همدلی‌تان، با حضور حماسی‌تان در تشییع جنازه‌ها، توانستید غم‌ها را بزدایید. باز هم این مسیر را ما باید ادامه دهیم، باید غمخوار یکدیگر باشیم، در کنار یکدیگر باشیم تا ایرانی سربلندتر را شاهد باشیم.
سال جدید، سال پیشرفت بیشتر برای ملت عزیز ما خواهد بود. سال جدید، سال اشتغال بیشتر برای جوانان ما خواهد بود. ما باید تلاش بیشتری را انجام دهیم و کمبودها را جبران کنیم.
آنچه در سال گذشته در مهار تورم، در رشد اقتصادی و اشتغال به دست آوردیم، در 25 سال گذشته بی‌نظیر بود. ما باید کاهش تورم و همچنین رشد اقتصادی را ادامه دهیم.
توانستیم در سه سال گذشته در دولت یازدهم، همواره مقدار افزایش حقوق و دستمزد برای کارکنان و کارگران را بیشتر از تورم قرار دهیم؛ که به این معناست که مردم در آرامش و رفاه بیشتری می‌توانند قرار داشته باشند.
هم در سال 95 و هم در سال 94، صادرات غیرنفتی ما بیش از واردات ما بود. اینجا باید دست مریزاد بگوییم به همه کارآفرینان ما، به همه صادرکننده‌ها که موجب افتخار ملت بودند و هستند. باید این راه را ادامه بدهیم.
در سال جدید مردم ما باید از فضای مجازی برای کسب علم، دانش، اطلاعات و کسب و کارشان، بیشتر بتوانند استفاده کنند. این یکی از تلاش‌های نمونه دولت یازدهم بود و ما این مسیر را ادامه می‌دهیم.
فضای مجازی باید برای مردم ما فضای امن باشد، اما نباید فضای امنیتی باشد. ما در همه عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی به دنبال این هستیم که فضای امنیتی را کنار بگذاریم؛ باید فضای اقتصادی، فضای برادری، فضای دوستی و فضای محبت را جایگزین کنیم.
در سال گذشته منشور حقوق شهروندی، طبق وعده‌ای که داده شد، منتشر شد. امسال به کمک شما مردم باید این منشور را اجرایی و عملیاتی کنیم. عزت مردم را باید افزایش بدهیم. منزلت مردم باید مورد احترام همه باشد.
همه باید بدانند صاحب کشور، ملت و مردم هستند. همه باید بدانند اگر حقوق شهروندی را نقض کردند، هزینه بسیار سنگینی را پرداخت خواهند کرد.
سال جدید، سال توسعه حمل و نقل خواهد بود، هم در ریل که پنج استان به شبکه ریلی وصل خواهد شد، هم در ناوگان هوایی، در زمینه دریایی و در زمینه ترانزیت با کشورهای مختلف.
در سال جدید، 2 انتخابات مهم پیش روی ماست. همه باید تلاش کنیم حضورمان پررنگ‌تر باشد. باید مشارکت حداکثری، رقابت سالم و انتخابات قانونی، مورد نظر همه ما باشد.
در انتخابات‌ گذشته گاهی وقت‌ها بوده که از لحاظ اخلاقی، کاستی‌هایی داشته‌ایم؛ آن کاستی‌ها را باید جبران کنیم. فرق انتخابات جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها، عمدتاً باید در بحث اخلاق و فضای مناسب اجتماعی باشد. باید رقابت در برنامه‌ها باشد. باید به شخصیت یکدیگر احترام بگذاریم. باید تلاش کنیم انتخاباتی که موجب سربلندی بیشتر ملت ایران، انتخاباتی که مایه ترس دشمنان و مایه امید دوستان ما در داخل و خارج باشد را برگزار کنیم.
دولت، شورای نگهبان، همه مردم، همه رسانه‌ها در این امر مهم و در این وظیفه مهم، ان‌شاء‌الله دست به دست هم خواهند داد و انتخاباتی باشکوه را برگزار خواهیم کرد.
امیدوارم کشور عزیز ما در این سال جدید و در سال‌های پیش رو، از گزند آفات، مصون باشد؛ مردم عزیز و سربلند ایران، با نشاط بیشتر، با وحدت بیشتر و با رونق اقتصادی بیشتر، زندگی خود را بگذرانند و
خادمان ملت بتوانند خدمت بیشتری را به مردم انجام بدهند.
سیام**1058** 2023** دریافت کننده: محمد افضلی ** انتشار: لطیف نکوئی

 

 
انتهای پیام /*

در پیام نوروزی سال 1396 روحانی: سال جدید، سال اشتغال بیشتر برای جوانان خواهد بود/باید مشارکت حداکثری، رقابت سالم و انتخابات قانونی، مد نظر همه ما باشد
انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 96 را سال «اقتصاد مقاومتی: تولید-اشتغال» نام نهادند؛ مطالبه مردم و رهبری از مسئولان تمرکز بر تولید و اشتغال است


 

تهران- ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال 1396 هجری شمسی، با تبریک ولادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها و عید نوروز به همه‌ هم‌میهنان و ایرانیان بویژه خانواده‌های معظم شهیدان و ایثارگران و با آرزوی سالی همراه با برکت، امنیت و رفاه برای مردم ایران و مسلمانان جهان، سال جدید را سال «اقتصاد مقاومتی: تولید-اشتغال» نامگذاری کردند.

 

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه‌ای سال 95 را همراه با تلخی‌ها و شیرینی‌هایی برای ملت ایران دانستند و با اشاره به برخی از مهمترین عوامل شادکامی ملت در سال گذشته، افزودند: عزت ایران و هویت ملت عزیز در تمام قضایای سال 95 مشهود بود و دشمنان در همه‌جای دنیا به اقتدار و عظمت ملت ایران اعتراف کردند.
رهبر انقلاب اسلامی، حضور پر شور و غیرتمندانه مردم در روز 22 بهمن در پاسخ به بی‌احترامی رئیس‌جمهوری امریکا و همچنین اجتماع عظیم مردم در روز قدس را نشان‌دهنده هویت و اهداف والای مردم ایران خواندند و گفتند: با وجود آنکه همسایگان ایران و کشورهای منطقه دچار ناامنی اند، امنیت کشور در محیط پرتلاطم منطقه‌ای و بین‌المللی شاخص بسیار مهمی بود و ملت ایران در طول سال، «امنیت پایدار» را تجربه کرد.
«همت جوانانه» و «حرکات مؤمنانه فراگیر» دو شاخص دیگر در ارزیابی موفقیتها و پیشرفت های ملت ایران بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره و خاطرنشان کردند: مشاهده و اطلاع از فعالیت های پر شور و مبتکرانه‌ علمی، فرهنگی، تولیدی و ورزشی هزاران گروه جوان در سراسر کشور و برگزاری جلسات و فعالیت های گرم و گیرای دینی، از جمله نقاط مثبت و شادی‌آفرین برای کشور و ملت ماست.
حضرت آیت الله خامنه‌ای سپس تلخی‌ها و سختی‌های سال قبل را مربوط به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بویژه طبقات ضعیف و متوسط دانستند و افزودند: من از وضع مردم مطلع هستم، بنابراین تلخی کام مردم به‌ویژه طبقه ضعیف را از مشکلات اقتصادی همچون «گرانی، بیکاری، تبعیض‌ها و نابرابری‌ها و آسیبهای اجتماعی» با همه‌ وجود حس می‌کنم.
ایشان تأکید کردند: همه‌ ما مسئولیم و باید هم نزد خداوند متعال و هم نزد ملت پاسخگو باشیم.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تأکید بر «اقدام و عمل» در نامگذاری سال 95 و انجام کارهای خوبی که مسئولان گزارش آن را داده‌اند، گفتند: البته فاصله زیادی میان کارهای انجام شده با انتظارات مردم و رهبری وجود دارد و آمارهای مثبت و منفی را باید در مجموع مشاهده کرد.
ایشان، توجه به نام «اقتصاد مقاومتی» را به تنهایی مؤثر ندانستند و درخصوص راه‌حل و علاج وضع کنونی، افزودند: علاج، در تقسیم کردن اقتصاد مقاومتی به نقاط کلیدی و مهم و تمرکز همه همت مسئولان و مردم بر آن نقاط است و این نقاط کلیدی عبارت است از تولید داخلی و اشتغال بویژه اشتغال جوانان.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، بر اساس همین ضرورت، سال 96 را «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال» نامگذاری کردند و گفتند: تمرکز و برنامه‌ریزی بر روی این نقاط کلیدی مطالبه رهبری و مردم از مسئولان و موجب پدید آمدن موفقیت های چشمگیر و محسوس است و مسئولان باید نتایج را در پایان سال به مردم گزارش کنند.
سیام**1058** 2023** تنظیم کننده: محمد افضلی ** انتشار: لطیف نکوئی

 

 
انتهای پیام /*

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال 96 را سال «اقتصاد مقاومتی: تولید-اشتغال» نام نهادند؛ مطالبه مردم و رهبری از مسئولان تمرکز بر تولید و اشتغال است
انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵

روحانی شهید محمد شیخ شعاعی


 

«شهید محمد شیخ شعاعی»، فرزند علی، متولد 1334 ، اعزامی از استان کرمان که در عملیات کربلای4 و در منطقه عملیاتی ام الرصاص به شهادت رسید.

وی تنها شهید روحانی غواص در عملیات کربلای 4 بود

شهید شیخ شعاعی,روحانی غواص,شهید,نقاشی از چهره,عکس چهره,دفاع مقدس,سپاه,یتیم,سپاه پاسداران,شهدای غواص

برای دریافت تصویر با کیفیت بر روی آن کلیک نمایید

پیامی به همسر گرامی ووالدین ارجمندم

به دخترم دروغ نگویید
نگویید من به سفر رفته ام
نگویید از سفر باز خواهم گشت
نگویید زیباترین هدیه را برایش به ارمغان خواهم آورد
به دخترم واقعیت را بگویید،
بگویید بخاطر آزادی تو
هزاران خمپاره دشمن
سینۀ پدرت را نشانه رفته اند
بگویید خون پدرت بر تمام مرزهای غرب و جنوب کشورش
پریشان شده است ،
بگویید موشکهای دشمن
انگشتان پدرت را در سومار
دستهای پدرت را در میمک
پاهای پدرت را در موسیان
سینه ی پدرت را در شلمچه
چشمان پدرت را درهویزه
حنجرۀ پدرت را در ارتفاعات الله اکبر
خون پدرت را در رودخانۀ بهمنشیر
و قلب پدرت را در خونین شهر
پرپر کرده اند
اما ایمان پدرت در تمامی جبهه ها می جنگد
به دخترم واقعیت را بگویید
بگذارید قلب کوچک دخترم ترک بردارد و
نفرت همیشه ای از استعمار در آن بدواند
بگذارید دخترم بداند که چرا عکس پدرش را بزرگ کرده اند
چرا مادر دیگر نخواهد خندید
چرا گونه ها ی مادر بزرگش همیشه خیس است
چرا عموهایش،محبتی بیش از پیش به او دارند
و چرا پدرش به خانه برنمی گردد
بگذارید دخترم بجای عروسک بازی
نارنجک را بیاموزد
بجای ترانه، فریاد را بیاموزد
و بجای جغرافیای جهان،
تاریخ جهان خواران را بیاموزد
به دخترم دروغ نگویید
نمی خواهم آزادی دخترم، قربانی نیرنگ جهانخواران باشد
به دخترم واقعیت را بگویید
می خواهم دخترم دشمن را بشناسد
امپریالیسم را بشناسد
استعمار را بشناسد
به دخترم بگویید من شهید شدم
بگذارید دخترم تنها به دریای
خون شهیدان هویزه بیندیشد
سلام مرا به دخترم برسانید
و این اشعار را که نوشتم
برایش نگهدارید که بزرگتر شد
خودش بخواند
شهیدان زنده اند الله اکبر
بخون غلطیده اند الله اکبر

بسمه تعالی
این نامه رو بابا فقط بخونه
انشام دوباره بيست باباي گلم
موضوع :كسي كه نيست باباي گلم
ديشب زن همسايه به من گفت: يتيم
معناي يتيم چيست باباي گلم !

اشك و تب و سوز بوي بابا دارد
اين جا شب و روز بوي بابا دارد
شايد كه نرفته است مادر ! به خدا –
اين چفيه هنوز بوي بابا دارد !

يك دختر و آرزوي لبخند كه نيست
يك مرد پر از كوه دماوند كه نيست
يك مادر گريان كه به دختر مي گفت:
باباي تو زنده است هر چند كه نيست

بر بام نشانه های بال و پر توست
بر گونه هنوز بوسه ی آخر توست
گفتند به من در آسمانی بابا
خورشید به خون نشسته آری سر توست

سلام بابای دلاورم :
نامه ی پدرانه و زیبایت به دستم رسید، نامه ای که قلب خفته ی دنیا را بیدار کرد و قلب کوچک مرا بیقرارتر
آرام جانم : همه ی دنیا دل نوشته ی صادقانه ات را شنید و من چگونه پاسخ دهم نامه ای که تاریخ به آن میبالد
بابای قشنگم : میدانی دخترت سالهاست دلتنگ آغوش پرمهر توست، آن هنگام که زمزمه ی آمدنت را شنیدم که بابا آمد ، بابا با دست بسته آمد نفسم به شماره افتاد و چشمانم به اشک؛ فهمیدم مردان خاکریز بند خاک نمیشوند و قافیه ی مرد با درد تصادفی نیست
بابا محمدم : با آمدنت زیباترین هدیه را برایم به ارمغان آوردی ،آمدی ودر گلستان دیار کریمان همان جا که آرزویت بود آرام گرفتی ...
غواص دلها : فرشتگان آسمان، انگشتان مهربانت را از سومار، دست های بسته ات را از ام الرصاص و پاهای افلاکیت را از موسیان چه باشکوه برایم آوردند
روح و روانم :خاک چشمانت را برداشتم و سرمه ی چشمانم کردم بوی کربلا میداد کربلای چهار..و آن هنگام که دستت را در معراج بهشت بر سرم نهادی سایه ی مردانه ات را خوب حس کردم و تو چه عاشقانه خودت را در آغوشم جای دادی
روحانی لشکردلها:میدانم به خاطر آزادی و نجابت من و دختران سرزمینت هزاران خمپاره ی دشمن سینه ی مردانه ات را نشانه رفته اند، آن هنگام که دشمن قلب سرشار از عشق حسینی ات را در اروند رود پرپر کرد قلب کوچکم ترک برداشت و نفرت همیشگی از استعمار در آن ریشه دوانید ....
غواص خط شکن : دستهایت را بستند و زیر خروارها خاک مدفون کردند اما ایمان تو در تمامی جبهه های غرب و جنوب کشورم جنگید تا آزادی و بالندگی من قربانی نیرنگ جهانخواران و لبخند استعمار نشود
اینک دخترت دشمن را میشناسد و هم نوا با تو در ارتفاعات الله اکبر بانگ مرگ بر استعمار سر میدهد
کجایی سردارسپاه قدس : حاج قاسم بیا ،دوستت آمده..روحانی لشکرت آمده..
سردار حالا تو پیر شده ای و بابا استخوان ،اما هنوز هردو دنیا را تکان میدهید
بابای مهربانم :میخواهم از گل نرگست برایت بگویم ، از شیرزن خانه ات، از مهربان مادرم، ازبانوی انتظار لبخند یار باوفایت را بعد از رفتنت تنها در معراج عشق آن هنگام که نگاهش با نگاهت گره خورد دیدم و شنیدم چطور 29سال بغض و تنهایی اش را با تو غزل غزل گریست و چه با غرور، سربلندیت را فریاد زد و تو چقدر صبورانه صدای شکستن بغضمان را شنیدی. قصه و غصه زیاد است؛ نازنین بابا، قصه ی آب و آتش ،غصه ی دست و آذرخش ،قصه ی دوری و بعد مسافت ، غصه ی دلتنگی و غربت دختر.. اما ای بابای زخمی غصه نخور
اینک رهبرم سید علیست
رهبرم سید و اولاد علیست
رهبرم امر کند میشوم غواصی دیگر
آری تو پرکشیدی مهربانم
حاج همت شهید شد
بادپا دیگر نیست
لیک از عالم غیب باز با ما هستید
حاج قاسم آن صمیمی یار هم هست
بابای شهیدم دلتنگی هایم را با تو نجوا میکنم و آرام میگیرم .
تنها دستان بهشتی ات را برسرم بگذار و لبخند آسمانی ات را بدرقه ی راهم کن که شهید سعید است و شهادت سعادت ..
شهیدان زنده اند الله اکبر به خون غلطیده اند الله اکبر

 

روحانی شهید محمد شیخ شعاعی
انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مداحان و ذاکران اهل بیت(ع): نوکری واقعی اهل‌بیت جامعه را عزتمند و مشکلات را برطرف می‌کند/ شاعران و مداحان مذهبی متناسب با نیاز روز گفتمان‌سازی کنند


 

تهران- ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی نوکری واقعی اهل بیت(ع) را عامل عزتمند شدن جامعه و برطرف کننده مشکلات دانستند و گفتند: شاعران و مداحان مذهبی متناسب با نیاز روز گفتمان سازی کنند.

 

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای صبح یکشنبه در سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها در دیدار جمعی از مداحان و ذاکران اهل‌بیت علیهم‌السلام، سیره و حرکت آن بانوی بزرگوار اسلام در نقش یک رهبر حقیقی و همچنین یک همسر و مادر نمونه را «الگویی کامل برای زن مسلمان» خواندند و تأکید کردند: شاعران خوش‌ذوق و مداحان خوش‌بیان اهل‌بیت باید متناسب با نیاز و وظایف امروز، افکار و جهت‌گیریهای آن بزرگواران را به گفتمانی رایج در جامعه تبدیل کنند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، مقامات معنوی و الهیِ سیده‌ی زنان عالَم را خارج از درک و فهم بشر دانستند و افزودند: در موقعیت بسیار دشوار و غیرقابل توصیف بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) و در شرایطی که حتی بزرگان و خواصِ از صحابه (به جز تعداد معدودی) از حق امیرالمؤمنین(ع) دفاع نکردند، حضرت زهرای اطهر(س) به مسجد آمد و آن خطبه غرّاء را در دفاع از حق بیان کرد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: حرکت عظیم حضرت زهرا(س) در دفاع از ولایت و در نقش یک رهبر واقعی، قابل مقایسه با هیچ فداکاری دیگری نیست و بر اساس همین عظمت است که فردی همچون امام بزرگوار ما -که خود عالم، فقیه و عارف بود- می‌گوید اگر حضرت صدیقه‌کبری مَرد بود، پیغمبر می‌شد.
ایشان، حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها را مصداق کامل «زنِ اسلام» و در بالاترین تراز «زنِ اسلامی» یعنی در حدّ یک رهبر خواندند و با تأکید بر اهمیت شناخت جایگاه زنِ مسلمان، گفتند: با وجود آن عظمت و مقامات خارج از فهم و تصور بشر، یکی از شئون و مشاغل حضرت فاطمه‌زهرا، نقش «مادری، همسری و خانه‌داری» است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از برخی افراد که با به رُخ کشیدن حرفهای ناقص و پوچ غرب در خصوص نگاه اسلام به زن خدشه وارد می‌کنند، افزودند: این فریفتگان غافل، خانه‌داریِ زن را تحقیر می‌کنند، در حالی‌که خانه‌داری یعنی تربیتِ انسان، و تولید والاترین محصول و متاع عالم وجود یعنی بشر.
رهبر انقلاب اسلامی، بیان برخی مطالب به‌عنوان دفاع از حقوق زن را در واقع تضعیف زن دانستند و خاطرنشان کردند: قرار دادن زن به‌صورت متاع و ابزار التذاذ در دنیای غرب، به احتمال زیاد جزو توطئه‌های صهیونیستها با هدف نابود کردن جامعه بشری است اما متأسفانه گاهی در داخل کشور و برخی محیطهای اسلامی نیز وظایف و انتظاراتی در خصوص زن مطرح می‌شود که در حقیقت، کوچک‌کردن و تحقیر زن است.
ایشان با اشاره به برخی شباهتها و تفاوتهای نهاده شده در مرد و زن از جانب خداوند متعال، گفتند: مرد و زن از جهاتی همچون «عروج به مقامات معنوی»، «قدرت رهبری» و «توانایی هدایت بشر»، تفاوتی با هم ندارند اما از جنبه‌ای همچون «وظایف در اداره زندگی» با هم متفاوتند و نمونه همه این موارد، حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ترویج مفاهیمی همچون «عدالت جنسیتی» و «برابری جنسیتی» در غرب، گفتند: عدالت یعنی شناخت ظرفیتهای خدادادی و پرورش آنها.
ایشان خاطرنشان کردند: امروز اندایشمندان غربی و افرادی که مسائلی همچون برابری جنسیتی را دنبال می‌کردند، از کار خود به‌دلیل مفاسد ناشی از آن پشیمان هستند و امیدواریم منظور کسانی که در داخل کشور، چنین مباحثی را مطرح می‌کنند، همان مفهوم نادرست غربی نباشد.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، مداحی و ستایشگری اهل‌بیت علیهم‌السلام را«پدیده‌ای انسانی، ایمانی و هنری» خواندند و افزودند: به این فکر کنید که چگونه این پدیده‌ی کم‌نظیر کاملاً به نفع اسلام و مسلمین و در مسیر رضای الهی باشد، زیرا دنیا و تحسین و تمجیدهای دنیوی ارزشی ندارد.
ایشان، قالب مداحی را یک شیوه هنریِ مخصوص خواندند و با تأکید بر پاسداری از نعمت صوت خوش و حنجره گرم و گیرا، گفتند: نباید قالب مداحی با شیوه‌های هنری دیگر مخلوط شود و مثلاً شعری در مصیبت یا مدح اهل‌بیت در قالب ترانه‌ فردی دور از دین و معنویت و غرق در فساد و مادیات خوانده شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، وظیفه و نقش «محتوا» در مداحی را «معرفت‌افزایی به اهل‌بیت علیهم‌السلام» و «آشنا کردن مردم با وظایف دینی» دانستند و افزودند: جامعه مداح باید بتواند با نگاه به دنیای روز و متناسب با نیاز زمان و وظایف و جبهه‌بندی‌ها، گفتمان‌سازی کند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نقش‌آفرینی مؤثر شاعران و مداحان مذهبی در دوران دفاع مقدس و آماده‌کردن مردم برای دفاع از کشور، گفتند: با گذشت حدود 30 سال از دفاع مقدس همچنان یاد فکه و شلمچه زنده است زیرا استقلال، آزدی، عزت، هویت، محفوظ ماندن ناموس مردم و ناتوانی دشمن در تسلط بر کشور به‌دلیل همان فکه و شلمچه و فداکاریهاست.
ایشان هر برهه از زمان را نیازمند فکر و گفتمانی متناسب با آن خواندند و با اشاره به پیشرفتهای خوب شعر مذهبی خاطرنشان کردند: باید از این فرصت استفاده و با آسیب‌شناسی، از انحرافها جلوگیری کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، نوکری واقعی برای اهل‌بیت علیهم‌السلام را «تلاش برای گسترش روزافزون افکار، خط‌مشی و جهت‌گیری آن بزرگواران در جامعه» دانستند و خاطرنشان کردند: این حرکت، کشور و نظام و مردم را عزتمند و پابرجا و مشکلات را برطرف خواهد کرد و اگر ما جامعه‌ای با ثبات و برخوردار از مدیریت خوب، استقلال و آزادی داشته باشیم، بهترین تبلیغ برای اسلام خواهد بود.
در ابتدای این دیدار، تعدادی از مداحان به مدیحه‌سرایی در فضائل و مناقب حضرت صدیقه کبری سلام‌الله علیها پرداختند.
سیام**

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مداحان و ذاکران اهل بیت(ع): نوکری واقعی اهل‌بیت جامعه را عزتمند و مشکلات را برطرف می‌کند/ شاعران و مداحان مذهبی متناسب با نیاز روز گفتمان‌سازی کنند
انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۵

زندگینامه شهید محمد منتظرقائم(عج)


 

هم محمد بود، هم منتظر قائم(عج).

مقام معظم رهبري:

براي اينكه باز هم بيشتر نسبت به خون جوشيده اين شهيد عزيز عرض ارادتي به سهم خودم كرده باشم , اين جمله و اين نكته را عرض كنم كه شهادت اين برادر در آن كوير سوزنده اي كه مدفن كفار نظامي دشمن ما شد , يك معناي اين مفهوم سمبليك مي تواند اين باشد كه ما جز به بهاي خون و جز با سرمايه شهادت و جانبازي امكان ندارد كه بتوانيم در برابر جهازات صنعتي مخوف كه بيشتر تلاش و كوشش را متاسفانه براي ايجاد ابزار تخريب به كار برده تا ابزار سازنده, مقاومت كنيم در همان ميداني كه متجاوزان و دزدان آمريكايي در زير تلي از خاكستر مدفون مي شوند برادر شهيد عزيز ما , محمد منتظرقائم خونش ريخته مي شود و نمودي از شجاعت مي شود... ما به وجود چنين عناصر بزرگ و عزيز , چنين روحهاي فداكار و دلهاي آشنا با خدا افتخار مي كنيم و اين جمله اي است كه امام فرمودند من افتخار مي كنم به داشتن چنين جوانهايي و يقينا براي يك ملت و يك انقلاب و براي خانواده هاي شهيدپرور مايه افتخار است چنين عناصري و خوشبختانه يك چنين نسلي در اين انقلاب پاگرفته است

95/02/06

زندگینامه شهيد محمد منتظر قائم و معماي طبس
محمد منتظر قائم در سال 1327 هجري شمسي در يک خانواده‌ي مذهبي و کم بضاعت در شهر فردوس به دنيا آمد. پس از پايان سوم دبستان به يزد نزد اقوام پدري خود رفت و در آنجا به ادامه‌ي تحصيل پرداخت. همزمان با قيام 15 خرداد، محمد همراه پدر، در صف مبارزه با طاغوت درآمد و به تکثير و پخش اعلاميه‌هاي امام خميني پرداخت. او با خلوص خاصي، عکس امام را به شيفتگان مي‌رساند و با همکلاسي‌هايش، بي پروا عليه رژيم شاه بحث مي‌کرد.

محمد بعد از پايان دبيرستان به خدمت سربازي رفت و پس از پايان خدمت در شرکت برق توانير مشغول به کار شد و همزمان با هدف برانداختن نظام شاهنشاهي و استقرار حکومت اسلامي با تشکيل گروهي به مبارزه پرداخت. در سال 1351 هـ . ش، اعضاي گروه شناسايي و محمد نيز دستگير و زنداني شدند و محمد تحت شکنجه‌هاي وحشيانه‌ي مأموران ساواک قرار گرفت؛ اما جانانه در مقابل شکنجه‌ها مقاومت مي‌کرد و شکنجه‌گران را به ستوه آورد. سرانجام پس از 15 ماه تحمل شکنجه و زندان، در حالي که هيچ اعترافي نکرده بود به ناچار او را آزاد نمودند.
پس از آزادي از زندان همچنان به مبارزه ادامه مي‌دهد و به همکاري با سازمان مجاهدين خلق (منافقين) که آن زمان وجهه‌ي خوبي در ميان مردم داشت، پرداخت؛ اما بعد از انحراف و تغيير ايدئولوژي سازمان، رابطه‌ي خود را با آن قطع کرد؛ ولي همچنان به مبارزه عليه رژيم شاه ادامه مي‌داد. محمد بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، خود را وقف انقلاب نمود و به عنوان نخستين فرمانده سپاه پاسداران استان يزد انتخاب شد و مسئول بنيانگذاري و تشکيل سپاه يزد و تصفيه‌ي کميته گرديد. او سپاه را گسترش داد و با قاطعيت با ضد انقلاب به مبارزه برخاست.

جهت مشاهده تصویر با کیفیت روی آن کلیک کنید


مشکل بزرگ آقاي رئيس جمهور
تلفن محرمانه‌ي رياست جمهوري در کاخ سفيد به صدا در آمد. منشي مخصوص رئيس گوشي را برداشت و با اضطراب به اتاق رئيس جمهور وصل کرد. مکالمه‌ي فرد ناشناس 20 دقيقه طول کشيد؛ پس از پايان مکالمه، رئيس جمهور به سرعت از منشي خواست تا يادداشتي كه در پاكت قرار داده شده را به ستاد کل بفرستد.
پس از فرار آمريکايي‌ها از ايران، کاخ سفيد اعلاميه‌اي به اين شرح پخش کرد:
«آمريکا در عملياتي در صحراي طبس جهت آزادي جان گروگان‌هاي اسير در ايران با شکست روبه‌رو شد و اسناد سري و مهمي در درون هلي‌كوپترها به جاي مانده است».
پس از اينكه مدت زمان کوتاهي از پخش اين اعلاميه از جانب کاخ سفيد سپري شد، به دستور مستقيم بني‌صدر، که در آن زمان سمت فرماندهي کل قوا را داشت، هلي‌كوپترهاي به جا مانده از عمليات آمريکايي‌ها بمباران شد و اسناد سري و مهم باقي مانده در آتش سوختند و محمد منتظر قايم ـ فرمانده‌ سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يزد ـ که در منطقه از هلي‌كوپترها محافظت مي‌کرد، به شهادت رسيد.

شهادت محمد منتظر قائم به روايت همرزمان:
ظهر جمعه پنجم ارديبهشت از ستاد مركزي سپاه تهران ، با برادر شهيد محمد منتظري قائم در يزد تماس مي‌گيرند كه خبر رسيده چند فروند هليكوپتر آمريكايي مردم را در كوير به گلوله مي‌بندد و يك آمريكايي زخمي شده هم ، در بيمارستان يزد است . بلافاصله در بيمارستانها تحقيق مي‌شود و قسمت دوم خبر تكذيب مي‌گردد ولي بعد از ساعتي از دفتر آيت‌الله صدوقي با سپاه تماس مي‌گيرند كه ، اينجا يك راننده تانكر است و ادعا دارد تانكر نفتش را آمريكاييها در جاده طبس آتش زده‌اند . در پي اين گزارشات ، محمد تصميم مي‌گيرد كه هر چه سريعتر به منطقه بروند و از نزديك با حادثه برخورد نمايند.
آخرين دستخط شهيد نشان مي‌دهد كه وضع منطقه را حساس و حضور آمريكاييهاي مسلح و مهاجم را بنا بر اخبار و گزارشات رسيده قطعي مي‌دانسته است ، يكي از برادران پاسدار يزدي اينچنين گزارش مي‌دهد :
« وقتي قرار شد برويم محمد گفت : اول نمازمان را بخوانيم ... ما كه نماز خوانديم و برگشتيم ، محمد هنوز در گوشه حياط سپاه مشغول نماز بود . او نماز را هميشه خوب مي‌خواند . اغلب ، در جمع‌ها ، او را به دليل تقوايش ، پيشنماز مي‌كردند . با اينهمه ، اين بار نمازش حال ديگري داشت . بعد از آنكه تمام شد يكي از برادرها به شوخي گفت :
" نماز جعفر طيار مي‌خواندي ؟ "
او با خوشحالي پاسخ داد : « به جنگ آمريكا مي‌رويم . شايد هم نماز آخرمان باشد »
در بين راه مثل هميشه شروع كرد به قرآن و حديث خواندن و تفسير كردن و توضيح دادن ، سوره اصحاب فيل را برايمان تشريح كرد و داستان ابرهه را ... و گفت ، آمريكا قدرت پيروزي بر ما را ندارد و به توضيح بيشتر مسائل پرداخت ، از احاديث نيز استفاده مي‌كرد ... محمد شهيد با آنكه يك فرمانده نظامي خوب بود ، يك معلم اخلاق و عقيده نيز بود . و با‌آنكه در مواقع لازم از قاطعيت و همچنين خشم و جسوري فراوان برخوردار بود اما در مواقع عادي از همه پاسداران متواضعتر و معمولي‌تر بود ، از اينكه به او به چشم يك فرمانده نگاه كنيم ناراحت مي‌شد و با اينكه او مي‌بايست بيشتر نقش فرماندهي ، و تصميم‌گيري و طرح و نقشه را داشته باشد ولي علاوه بر آن همواره خود پيشقدم بود و بويژه در مواقع خطرناك حتما خودش نخست اقدام مي‌كرد ، از خودنمائي بشدت پرهيز داشت ، حتي زير گزارشات يا اطلاعيه‌هائي كه اصولا با نام فرمانده سپاه اعلام يا ارسال مي‌شود ، از نوشتن نامش خودداري مي‌كرد ، كسي كه وارد سپاه مي‌شد امكان نداشت تا مدتي بفهمد او فرمانده ما هست . بيشترين كارها را خودش انجام مي‌داد . اغلب شبها نيز بخانه نمي‌رفت و حتي بجاي ما هم پست مي‌داد ، غذا خيلي كم و ساده مي‌خورد ، بيشتر روزه مي‌گرفت ، روز قبل از شهادتش نيز كه پنجشنبه بود ، روزه بود ...
راه طبس را با اينكه خاكي و خراب است با سرعت بسيار زياد طي كرديم . در راه از سرنشينان اتومبيلي كه از آنجا گذشته بودند ، سؤال كرديم ، گفتند آمريكائيها يك تانكر را آتش زده مسافرين يك اتوبوس را گروگان گرفته و هرچه داشته‌اند برده‌اند. «وقتي که به چند کيلومتري منطقه‌ي فرود رسيديم، حدود پانزده نفر از برادران کميته‌ي طبس در آنجا بودند و عده‌اي از برادران ژاندارمري نيز در آنجا حضور داشتند که يکي از آنها گفت: «منطقه، مين‌گذاري شده و يک فانتوم به طرف ما تيراندازي کرده است». صبح زود چون از فانتوم خبري نبود به منطقه رفتيم و تعداد هشت جسد در آنجا يافتيم. افسر ژاندارمري، براي اطمينان، حکم مأموريت ما را که براي غرب کشور بود، نگاه کرد و به ما گفت: «تا فردا در اينجا نگهباني دهيد»؛
ما كه مي‌رفتيم يك ستوان گفت : چون فانتومها اينجا پرواز كرده‌اند ، مي‌روم بي‌سيم بزنم به نيروي هوائي كه بدانند نيروي خودي در منطقه هست .
عده‌اي از پاسداران فردوس و طبس نيز با ما تا 100 متري هليكوپترها آمدند ولي جلوتر نيامدند ، ولي ما جلوتر رفتيم .
در اين موقع متوجه‌ي طوفاني که حدود سه کيلومتر با ما فاصله داشت و معلوم بود که به سوي ما مي‌آيد، شديم. در اين لحظه فانتوم مزبور در بالاي سر ما ظاهر شد، وقتي طوفان شروع شد، مأموران ژاندارمري منطقه را ترک کردند؛ ولي ما پنج نفر پاسدار يزدي و برادران کميته‌ي طبس باقي مانديم. طوفان رسيد و ما در ميان طوفان حرکت کرديم تا اينکه به منطقه‌ي فرود هلي‌كوپترها رسيديم. دو فروند هلي‌كوپتر در يک طرف جاده و چهار فروند در طرف ديگر جاده قرار داشت، يکي از هلي‌كوپترها در حال سوختن بود و يک هواپيماي چهار موتوره نيز در کنار آن مي‌سوخت. ما در وسط جاده از اتومبيل پياده شديم و براي شناسايي به طرف آنها حرکت کرديم...»
محمد شهيد بدقت مراقب مين‌گذاري يا هر نوع تله انفجاري بود به موتورها و جيپ آمريكايي رسيديم اول محمد موتورها را بررسي كرد وقتي مطمئن شد كه مواد منفجره به آن وصل نيست رفتيم و آنها را روشن كرديم و با هم كنار جاده آورديم ، همچنين جيپ را .
شهيد محمد خوشحال و خندان گفت :
« خوب اينهم 5 هليكوپترهايي كه در كردستان از دست داديم خدا رسانده است . » و خودش به سمت يكي از هليكوپترها رفت . طوفاني كه مدتي قبل آغاز شده بود كاملا برطرف شده بود و هوا صاف بود .
«... فرمانده‌ ما خيلي با احتياط داخل يکي از هلي‌كوپترها شد. پشت سر او من هم داخل هلي‌كوپتر شدم... يک کلاسور محتوي چند ورقه‌ي درجه‌بندي شده در آنجا پيدا کرديم و چون تخصصي در اين مورد نداشتيم آن را سر جاي خود گذاشتيم تا برادران ارتشي بيايند و آنها را مورد معاينه قرار دهند.»
«.. در داخل يکي از هلي‌كوپترها، يک دستگاه رادار روشن بود. فانتوم ها يک دور زدند، سپس دوباره به طرف هلي‌كوپترها آمدند و به وسيله‌ي تيربار کاليبر 50، يک رگبار به طرف هلي‌كوپترها بستند. اين رگبار دقيقاً به طرف هلي‌كوپتري بسته شد که دستگاه رادار در آن روشن بود؛ در يک لحظه آن هلي‌كوپتر منهدم شد. من به فرمانده مان گفتم: «برادر محمد، بيا از اينجا برويم.» گفت: «فعلاً وقت آن نرسيده، وقتي فانتوم ها دور شدند ما هم مي‌رويم»؛«به محض اينکه صداي فانتوم ها کم شد، ما به سرعت از هلي‌كوپترها دور شديم و به هر صورت که بود، حدود 20 متر دويديم و بعد روي زمين دراز کشيديم. برادر عباس سامعي که راننده‌ي ما بود، به طرف من آمد و گفت: « من تير خوردم، او با سرعت به طرف جاده رفت، برادر رستگاري در حال دويدن بود که من داد زدم تير خوردم، او در جواب گفت: «من هم زخمي شده‌ام.» و بعد روي زمين افتاد؛ چون از ناحيه‌ي پا زخمي شده بود.»
«برادر عباس سامعي نيز که روي زمين دراز کشيده بود، بلند شد و مانند انسان‌هاي بي‌حال تلوتلو خورد و به زمين افتاد؛ من فکر کردم که از خستگي اين طور شده است. برادر رستگاري خودش را به طرف او کشاند و در کنارش دراز کشيد. برادر منتظر قايم هم در طرف ديگر خوابيده بود. رفت و برگشت فانتوم‌ها همچنان ادامه داشت و دو هلي‌كوپتر که در آن طرف جاده قرار داشتند؛ هيچ کدام منفجر نشدند (البته بعد از آنکه به طبس رسيديم، با کمال تعجب شنيديم که فانتوم‌ها مجدداً بازگشته و يکي از آن هلي‌كوپترها را منهدم کرده بود[ند]). من داد زدم سوييچ ماشين کجاست؟ برادر رستگاري گفت: «عباس زخمي شده و بي هوش است.» برادر محمد منتظر قائم همچنان در آن طرف جاده دراز کشيده بود. من به طرف او رفتم، وقتي نزديک شدم، ديدم مچ دستش قطع شده و پشت سرش افتاده است. فکر کردم مواد منفجره، دستش را قطع کرده است؛ جلوتر رفتم و او را صدا زدم، ولي جوابي نداد. چشمانش باز بود و چهره‌ي بسيار آرامي داشت، مانند آدمي كه در خواب است. زير بدنش خون زيادي ريخته بود. ديگر دلم نيامد که به او دست بزنم..
برادر زخمي ديگري كه همراه محمد به داخل هليكوپتر رفته است مي‌گويد :
« ... در هليكوپتر اشياء مختلفي پيدا كرديم . از جمله يك كلاسور كه چند ورقه درجه‌بندي شده و مقداري هم رمز در آن بود ... وقتي فانتومها آمدند و رفتند ، برادر شهيد و من از هليكوپترها پائين آمديم و به سرعت دور شديم اما بلافاصله فانتومها برگشتند . ما روي زمين خوابيديم و به حالت خيز درازكش پيش مي‌رفتيم . برادر عباس گفت : من تير خوردم . بعد بلند شد ولي تلوتلو خورد و بر زمين افتاد. فرمانده شهيد منتظر قائم هم در طرف ديگر خوابيده بود. رفت و برگشت فانتومها همچنان ادامه داشت . به طرف محمد برگشتم ، ديدم كه دست چپش قطع شده و پشت سرش افتاده است . او را صدا زدم ولي جوابي نشنيدم . چهره بسيار آرامي داشت . چشمانش تقريبا باز بود و لبانش مثل هميشه لبخند داشت ، آنقدر آرام روي كتفش بر زمين افتاده بود كه فكر كردم خواب رفته است ، اما زير بغل او پر از خون بود ، فهميدم محمد شهيد شده و به آرزويش رسيده است . ما نتوانستيم پيكر به خون خفته او را ببريم. لذا محمد همچنان بر روي ريگهاي كوير ، كه با خونش رنگين شده بود ، تا صبح با خداي خويش تنها باقي ماند و صبح هم با اينكه از كانال‌هاي گوناگون قول هليكوپتر و هواپيما براي آوردن جسد شهيد را به يزد بما دادند و حتي يكبار مردم طبس جمع شدند و با شكوه تمام جسد شهيد را تا فرودگاه تشييع كردند و با اينكه برادرانمان حكم براي سوار كردن شهيد و زخميها گرفته بودند ، اما بي نتيجه ماند و سرانجام نزديك غروب با آمبولانسي كه از يزد آمده بود ، شهيد و من را به يزد بردند و شهيد را فردا صبح با عظمت بي نظيري تشييع كردند ... »

خون شهيد موجب رسوايي دوستان آمريکا
با توجه به اينکه بمباران هواپيماهاي ايراني به دستور بني صدر خائن ، موجب شهادت شهيد منتظر قائم شد ، سوالاتي در مورد علت صدور دستور بمباران غنائم باقيمانده از ارتش آمريکا مطرح شد. پاسخ اين سوالات زماني آشکار شد که بني صدر از ايران فرار کرد .
در همان زمان آيت‌الله مهدوي كني ... درباره مسائلي كه در كميسيون ( شوراي انقلاب ) مطرح شد اظهار داشت : « يكي از مسائل ، مربوط به بمباران كردن هليكوپترهاي باقيمانده و شهادت فرمانده پاسداران يزد در جريان اين بمباران و بعضي حوادث ديگر كه در اين باره واقع شده ، بوده است . شوراي انقلاب 3 نفر را مأمور بررسي اين حوادث كرد تا اين حوادث را پي‌گيري كنند تا ببينند ماجراي بمباران چه بوده است و چرا توجه نكردند كه فرمانده سپاه پاسداران يزد شهيد و عده‌اي مجروح بشوند و پاره‌اي حوادث ديگر كه ذكر آن مصلحت نيست . »
همچنين دانشجويان مسلمان يزدي دانشگاه تهران ، خواستار محاكمه عاملين شهادت فرمانده سپاه پاسداران يزد شدند :
« برادر مجاهد محمد منتظر قائم در ركاب بت‌شكن زمان امام خميني و در رابطه با حمله نظامي احمقانه امريكاي جنايتكار كه به لطف خداي تبارك و تعالي در هم شكسته شد به شهادت رسيد . ما اين شهادت پر افتخار را به پيشگاه امام امت و ملت قهرمان ايران و همچنين خانواده محترم شهيد تبريك مي‌گوئيم ، ولي ما شهادت برادر مجاهدمان را در رابطه با يك توطئه عليه انقلاب اسلامي ايران مي‌دانيم و از مقامات مسئول خصوصا شخص رئيس جمهوري (بني صدر) مي‌خواهيم كه چگونگي طراحي اين توطئه را كه منجر به شهادت اين برادر رزمنده شد براي ملت رشيد ايران و خانواده آن شهيد روشن نمايند ...»
نيم ساعت بيشتر از خبر راديو آمريكا مبني بر وجود اسناد در هليكوپترها نگذشته بود که صحراي طبس به بهانه وجود مين و كماندوي خيالي بمباران ميشود. اين اقدام کاملا بر خلاف اصول نظامي و همه موازين منطقي بود. گذشته از اسناد ، هليكوپترهايي از بين رفت که هر كدام چند ميليون دلار ارزش داشت.
رئيس جمهور بني صدر در مصاحبه تلويزيوني پنجشنبه 26/2/59 خيلي عادي با اين " فاجعه " برخورد كرد و با رد وجود هرگونه توطئه ، پس از بيست روز تنها به اين جمله اكتفا كرد كه "مسأله در حال پي‌گيري است"! پس از بمباران هلي‌كوپترهاي آمريکايي‌ها ـ که اسناد و مدارک مهمي مربوط به ادامه‌ي طرح و برنامه‌هاي آنها پس از انجام دادن مرحله‌ي اول عمليات در آنها بود ـ بني صدر علت اين اقدام را از بين بردن فرصت دوباره، براي استفاده‌ي آمريکايي‌ها از اين هلي‌كوپترها اعلام کرد؛ در حالي که اگر چنين احتمالي وجود داشت، باز کردن وسايل و قطعات حساس پروازي کافي بود. که آنها را از کار بيندازد. علاوه بر اين اضافه شدن پنج فروند از مدرن‌ترين هلي‌كوپترهاي جهان به نيروي هوايي ايران مي‌توانست غنيمت جنگي بسيار خوبي باشد که با اين اقدام خائنانه‌ي بني‌صدر تحقق نيافت.

منبع : پورتال یزد

 

زندگینامه شهید محمد منتظرقائم(عج)
انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۵

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما